Diverse International

Pușcașii marini vor să interzică titlurile „sir” și „ma’am”, pentru a evita să „greșească genul” instructorilor

Pușcașii marini vor să interzică titlurile „sir” și „ma’am”, pentru a evita să „greșească genul” instructorilor

Corpul pușcașilor marini s-a confruntat cu reacții violente după ce un nou studiu a sfătuit personalul militar să renunțe la identificatori precum „domnule” (Sir) și „doamnă” (Ma’am) pentru a evita „greșirea genului” personalului. Cercetarea susține că această schimbare ar asigura că recruții vor învăța cum să respecte autoritatea indiferent de identitatea de gen. Însă sugestia a fost întâmpinată cu furie de către foști membri ai personalului și de către public, unii sugerând că „dușmanii noștri râd de noi”.

Comentatorul conservator CJ Pearson a scris pe Twitter: „Pușcașilor marini li se spune să nu folosească „domnule” sau „doamnă” atunci când se adresează superiorilor lor, de teamă să nu „greșească genul” cuiva.

„Dușmanii noștri râd de noi”.

Senatorul american Tom Cotton, care a servit în armata Statelor Unite înainte de a deveni politician, a criticat, de asemenea, propunerea, spunând că „acest tip toxic de „trezire la realitate” va agrava criza de recrutare a armatei noastre”.

Fostul consilier al lui Thatcher, Nile Gardiner, a avertizat că a face pe plac „politicienilor de stânga” ar putea afecta structura militară americană și ar putea aduce beneficii adversarilor săi.

Nile Gardiner a spus: „Stânga distructivă va încerca să doboare fiecare instituție americană, inclusiv armata americană. Dușmanii Americii vor avea de câștigat de pe urma slăbiciunii Americii.”

Veteranii au părut nemulțumiți de sugestia de a renunța la elementele de identificare de gen, mulți dintre ei accesând rețelele de socializare pentru a-și exprima dezamăgirea cu privire la problema discutată.

Veteranul irakian Kieran Lalor a scris pe Twitter: „Politicile de stânga nu ajută @USMC să își îndeplinească misiunea, ci consumă timp/resurse ale instructajului și afectează recrutarea.”

„Fratele meu și cu mine am servit în @USMC, ca și tatăl nostru. Devine din ce în ce mai greu să îmi încurajez fiii să servească.”

Colegul veteran Vincent Van Hout a declarat: „(Acesta este) doar un alt motiv pentru care am ieșit din Corpul Marinei.”

Studiul de 2 milioane de dolari al Universității din Pittsburgh a recomandat recruților pușcași marini să schimbe termenii „domnule” și „doamnă” pentru a adopta un limbaj neutru din punct de vedere al genului. Au fost sugerate apelativele „instructor de antrenament” (drill instructor), „DI” sau „SDI”.

În studiu se menționează: „Armata, Marina și Paza de Coastă elimină în mod eficient accentul pe gen într-un mediu integrat prin utilizarea unor identificatori care nu sunt de gen pentru a se referi și a le răspunde instructorilor și cadrelor de instruire înrolate.”

„În loc să spună „doamnă” sau „domnule”, recruții din aceste servicii se vor referi la instructorul lor folosind gradele sau rolurile lor, urmate de numele lor de familie.”

Acesta a adăugat: „Angajarea unor identificatori de gen neutru elimină posibilitatea de a apela greșit la personalul de instrucție, lucru care poate jigni sau provoca discordie în mod neintenționat. Învățându-i pe recruți să folosească identificatori de gen neutru pentru instructorii lor, serviciile subliniază importanța respectării figurilor autoritare, indiferent de sex.”

Colonelul Howard Hall, șeful de stat major al Comandamentului de Instruire și Educație al Corpului de Infanterie Marină, a declarat Comitetului Consultativ al Apărării privind Femeile în Servicii că schimbarea este luată în considerare de conducere.