Actual

Puya mai tare decât Sișu. Primul, prins cu cocaină, al doilea cu heroină

puya

În urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere, rapperul Puya, pe numele său Dragoș Gărdescu, a fost prins drogat la volan. Acesta a refuzat să ofere declarații.

Puya mai tare decât Sișu. Primul, prins cu cocaină, al doilea cu heroină

Puya, pe numele său adevărat Dragoș Gărdescu, ar fi fost oprit, în jurul prânzului, pe 27 aprilie, de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanți, au declarat surse din poliție, pentru Gândul.ro.

După ce i-au făcut semn să oprească pe partea dreaptă a drumului, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a arătat rezultatul zero. Ulterior, în urma controlului cu aparatul DrugTest, rezultatul ar fi fost pozitiv la cocaină. Artistul a fost transportat cu mașina poliției și dus la INML, pentru a se verifica informațiile, după care a fost dus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru audieri suplimentare.

Cu ani în urmă, colegul lui din trupa „La Familia”, Tudor Sișu, a fost condamnat la închisoare pentru consum de heroină. A stat mulți ani în pușcărie.

Puya ar fi invocat dreptul la tăcere și ar fi refuzat să dea declarații

Permisul de conducere al cântărețului a fost ridicat iar anchetatorii așteaptă rezultatul analizelor. În cazul în care INML va confirma rezultatul înregistrat de aparatul DrugTest, Puya va fi trimis în judecată.

La aceasta se adaugă și anularea permisului de conducere și interzicerea dreptului de a susține examen pentru obținerea permisului de conducere pentru o perioadă de doi ani.

„În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră.

Trebuie precizat că analizele de sânge vor fi cele relevante și care îl vor face culpabil sau nu pe Puya. Într-o situație similară s-a afla și Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, iar analizele de la INML au arătat că nu consumase droguri. Vedeta Tv a dat în judecată Poliția.