Info Actual > Politică > Rareș Bogdan îl critică dur pe Nicușor Dan: Trebuie să înveţe să comunice
Politică

Rareș Bogdan îl critică dur pe Nicușor Dan: Trebuie să înveţe să comunice

Rareș Bogdan îl critică dur pe Nicușor Dan: Trebuie să înveţe să comunice

Rareș Bogdan îi cere lui Nicușor Dan să se consulte cu PNL şi USR PLUS pentru a pune capăt scandalului din jurul adoptării bugetului Primăriei Capitalei. Europarlamentarul liberal l-a avertizat pe primarul general al Bucureștiului că “nu mai e singur pe teren”.

Rareş Bogdan îl critică dur pe Nicușor Dan și îi amintește acestuia că „datorită celor trei forţe din jurul său” a câștigat alegerile Capitalei. Mai mult, prim-vicepreşedintele PNL este de părere că cei care r trebui să rezolve problema bugetului sunt cei de la PNl și USR PLUS.

„Nicuşor trebuie să înveţe puţin pentru că altfel. Şi eu avut probleme venind din zona media. Nicuşor Dan trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren. A câştigat datorită celor trei forţe din jurul său şi trebuie să înveţe să comunice”, a declarat Rareş Bogdan, la Digi24.

„Trebuie să se consulte: Nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucureştenii oricâtă răbdare ar avea, la un moment dat şi-o vor pierde şi vor face comparaţii. În acelaşi timp nu trebuie văzută vina în privinţa celor care au blocat adoptarea bugetului. Dialogul şi jocul în echipă va rezolva această problemă”, a afirmat europarlamentarul liberal.

Războiul dintre PNL şi USR a atins cote alarmante

Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan a mărturisit că probleme aprobării bugetului sunt mai „complicate” la Iaşi, pentru că acolo războiul dintre PNL şi USR a atins cote alarmante.

„La Iaşi e infinit mai grea situaţia. La un moment dat, dacă lucrurile nu poate fi tranşată acolo, o vom duce noi, PNL, în următorul birou naţional. În coaliţie suntem oameni raţionali”, a afirmat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan vrea măsuri de relaxare

„Cu siguranţă. Avem exemplul Israelului şi a Marii Britanii, unde vaccinarea a atins cifre de 60%.

În momentul în care la Cluj avem peste 40% persoane vaccinate, când vom depăşi 50%, măsurile de relaxare vor fi clare şi vor ridica restricţiile.Se va urmări rata de infectare post ridicare de restricţii.

România nu a fost cea mai dură din punct de vedere al restricţiilor. Chiar şi acum avem situaţia Belgiei, Italiei, Germaniei, unde nu avut terasele, restaurantele deschise.

Războiul cu pandemia va fi pe sfârşite în două-trei luni, după care marea bătălia va fi cu economia şi investiţiile”, a afirmat Bogdan, potrivit România TV.