Info Actual

Info Actual > Showbiz > Război în plină criză de coronavirus! Mihai Albu a răbufnit: „A fost o glumă!”
Showbiz

Război în plină criză de coronavirus! Mihai Albu a răbufnit: „A fost o glumă!”

Război în plină criză de coronavirus! Mihai Albu a răbufnit: „A fost o glumă!”

Război în plină criză de coronavirus! Mihai Albu a răbufnit după ce Iulia Albu, fosta sa soție a declarat public că nu o va lăsa pe fiica acestora să își viziteze tatăl. Într-o postare pe Facebook, acesta îi dă un sfat public fostei sale soții: „IZOLEAZĂ-TE!”

„Stimabila a declarat pe post că nu-mi va da copilul în acest weekend pe motiv că am fost și mă duc la serviciu și că se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19…asta în emisiunea în direct “La Măruță”. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil? Sau femeilor penibile le este permis!? Fotografia postată de mine a fost o glumă, poate de plictiseala acumulată după patru zile de stat acasă încontinuu și nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile și cocoșii ei. Aceeași lipsă de respect pe care o cunosc dintotdeauna… Penibil, într-adevăr! Stimabilei îi transmit: IZOLEAZĂ-TE!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Scandalul a pornit după ce, Iulia Albu l-a criticat pe fostul său soș, în direct la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. “Vai, ce penibil! Fotografia este făcută în fostul nostru dormitor, este patul în spate. Nu știu de unde are coroana, e recuzită de teatru. Nu știam poza, nu-l urmăresc”, a spus Iulia Albu.

Reamintim că designerul s-a fotografiat cu o coroană pe cap, în dormitor, iar la descrierea pozei a scris: “Am CORONA, n-am VIRUS”.