Actual

Relația secretă dintre Toto Cutugno și o româncă? Cine i-a furat inima celebrului artist

toto cutugno iubita romania (sursă foto: cancan.ro)
sursă foto: cancan.ro

Celebrul cântăreț italian Toto Cutugno, cu foarte mulți fani și în România, a murit marți, 22 august, la vârsta de 80 de ani, după ce s-a luptat mai mult timp cu o boală grea. Vestea decesului marelui artist a venit ca un șoc pentru foarte mulți oameni, iar acesta rămâne acum în istorie ca unul dintre cei mai mari cântăreți și compozitori din toate timpurile, nu doar în Italia. Toto Cutugno a fost înmormântat joi, 24 august.

Zilele acestea, odată cu anunțul morții regretatului artist italian, ies la iveală mai multe informații mai puțin știute, printre care și relația amoroasă pe care a avut-o Toto Cutugno cu o româncă.

Relația secretă dintre Cutugno și o româncă

Compozitorul și cântărețul italian avea foarte mulți fani în România, loc unde a concertat de numeroase ori, chiar de la începutul anilor 1990 când a apărut pe scena festivalului Cerbul de Aur și a interpretat, în limba română, piesa „Ciobănaș cu 300 de oi”. Octavian Ursulescu, un binecunoscut prezentator de televiziune al acelor ani, a pretrecut atunci ceva timp alături de Toto Cutugno la momentul respectiv, iar din acele momente s-au dezvăluit apoi anumite detalii din culisele întâlniri. Se spune acum că legenda muzicii italiene, împreună cu Franco Nero, un actor de la Roma, le-ar fi curtat pe surorile Vlasov.

„L-am întâlnit pentru prima dată când m-am dus special să-l consolez și să-l atenționez să fie mai atent pe viitor, atunci când a venit degeaba din Italia, înșelat de un așa-zis impresar escroc, la Polivalenta bucureșteană. L-am prezentat apoi la Craiova, într-un show alături de Ramona Bădescu (am fost și la masă la aceasta, Toto fiind efectiv o persoană simplă, sinceră, fără aere de star), la Sala Palatului, la ”Top Model România” (când le-a curtat pe surorile gemene Vlasov, împreună cu Franco Nero!), ne-am reîntâlnit la Focșani, în Piața Unirii, când nu și-a scurtat nici măcar cu un minut recitalul, deși era frig și ploua”. Pe Sandra am prezentat-o prima oară la Sala Palatului, la Festivalul internațional ”București 91”, și ne-am reîntâlnit, cu reciprocă bucurie, acum 2 ani la uriașul festival ”Discoteka””, a spus Octavian Ursulescu într-un interviu pentru Impact.

Iubirea lui Cutugno

Chiar zilele acestea, odată cu aflarea veștii, Ingrid Vlasov a transmis un mesaj pe canalele de socializare prin care și-a exprimat retregul față de moartea lui Toto Cutugno. Creatoarea de modă a declarat în respectivul mesaj că l-a adorat pe celebrul artist italian și că, într-o perioadă, au fost foarte apropiați: „Am crescut cu muzica italiană și l-am adorat pe Toto Cutugno. Cântam toate cântecele, știam toate versurile, dar ce nu știam atunci era faptul că într-o zi ne vom cunoaște. Am avut ocazia să-l cunosc și oportunitatea să devenim amici pentru o periodă foarte dragă mie, în care am fost surprinsă plăcut să constat că Toto nu era doar un italiano vero, ci era și un uomo vero cu un caracter frumos și un suflet cald. Un romantic. Toto a ales să plece ieri – 22 august. Ziua în care a ales și mama să plece acum 3 ani. Dragă Toto, sper să va întâlniți și să îi cânți și ei la fel cum i-ai cântat la telefon tatălui meu de ziua lui. Și mai sper să continui să cânți și să încânți oriunde te-ai afla.

Copilăria mea ar fi fost cu siguranță mai săracă fără tine, iar muzica este cu certitudine mai bogată că te-a avut. Buonanotte a te!”, a scris Ingrid Vlasov pe Instagram, citată de cancan.ro.