Info Actual > Politică > Revolta Gabrielei Firea: Cât de scurte sunt picioarele minciunii. Cu asta au manipulat bucureștenii
Politică

Revolta Gabrielei Firea: Cât de scurte sunt picioarele minciunii. Cu asta au manipulat bucureștenii

Revolta Gabrielei Firea: Cât de scurte sunt picioarele minciunii. Cu asta au manipulat bucureștenii

Revolta Gabrielei Firea. Fostul primar al Capitalei a comentat declarațiile lui Florin Cîțu în ceea ce privește bugetul Bucureștiului.

“Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR/Plus! 6 luni a durat mirajul ‘dreptei unite’! Exact cu asta au manipulat bucurestenii: că sunt la guvernare si vor ajuta cu bani si proiecte Capitala! Că, dacă sunt eu primar, nu sprijină Bucureştiul!

Revolta Gabrielei Firea: Dar, dacă e ales primarul lor, va curge lapte si miere! După jumātate de an, bucureştenii primesc fiere şi de la primar, şi de la guvern! Păcat de atâtea proiecte începute şi abandonate! Ar trebui să le fie ruşine pentru toate minciunile spuse în campanie!”, transmite Gabriela Firea.

Ce a declarat Florin Cîțu

„Am avut discuții și cu primarul general. Știu situația de la București, am lucrat și anul trecut pentru a rezolva o serie de probleme, am lucrat și anul acesta la bugetul pentru București. Nu vom susține de la bugetul de stat o amânare a plăților și intrarea în incapacitate de plată ulterior. Nu vom susține de la bugetul național un derapaj la București.

Cred că cei care au construit bugetul trebuie să vină cu explicații, dar până acum execuția bugetară ne arată că avem venituri mai mari decât a fost prognozat la București”, a spus, marți, Florin Cîțu.