Actual

Robert Turcescu începe de azi noua emisiune la B1 TV. Anunțul a fost făcut oficial la EVZ Play

Robert Turcescu începe de azi noua emisiune la B1 TV. Anunțul a fost făcut oficial la EVZ Play
Evz Play

De astăzi, 2 mai, începând cu ora 16.00, Robert Turcescu va prezenta emisiunea „Sub semnul întrebării”, păstrând astfel denumirea emisiunii pe care a realizat-o până în anul 2014. Nu va renunța însă la emisiunea zilnică pe care o are la EVZ Play și astfel va avea 3 ore de emisie live de luni până vineri. La EVZ Play de la 12.00 la 13.00, iar la B1 TV, de la 16.00 la 18.00.

8 ani pauză

„Revin în televiziune. De luni până joi, 16.00- 18.00, „Sub semnul întrebării”, B1 Tv.
Au trecut aproape 8 ani…”, a scris Robert Turcescu luni, pe rețelele sociale.

Turcescu și-a întrerupt cariera în presă pentru a intra în politică. A fost membru PMP și deputat de Constanţa în legislatura 2016-2020. În 2021, s-a întors în presă, la editura Evenimentul zilei și Capital, trust patronat de Dan Andronic. A moderat și va modera în continuare emisiunea EVZ Play, unde are invitați de seamă și unde se discută cele mai arzătoare subiecte.

Continuă și la EVZ Play

În cadrul emisiunii de luni, 2 mai, în studioul EVZ Play l-a avut alături pe medicul Lucian Duță și chirurgul Vladislav Brașoveanu, cel din urmă fiind unul dintre medicii din linia întâi care a realizat transplantul de ficat al copilei în vârstă de 5 ani, suspectă de „hepatită misterioasă”.

„În România, azi, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. La Chișinău este!”, spune medicul Lucian Duţă.

Dezbaterea celor trei a scos la suprafață problemele sistemului medical, în speță cele din zona transplantului de organe. Ne lipsesc medici specializați în acest domeniu, logistica și informarea populației despre importanța donării organelor – dar și felul în care politicienii i-au șicanat pe profesorii care conduc programele de transplant în scandaluri menite să-i facă să se retragă din activitate.

Întreaga emisiune poate fi urmărită pe EVZ Play, iar noua emisiune de la B1 TV, „Sub semnul întrebării” poate fi urmărită începând de astăzi, de la orele 16.00.