Actual Diverse

Româncă, omorâtă pe o șosea din Bulgaria. Imagini dramatice surprinse de trecători

Româncă, omorâtă pe o șosea din Bulgaria. Imagini dramatice surprinse de trecători
Arhivă

O româncă și-a pierdut viața în Bulgaria, într-un accident rutier în care au fost implicate două mașini și au murit trei persoane, iar alte două au fost rănite grav.

Tragedia a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 16.00, pe șoseaua dintre Ruse și Byala, tronson cunoscut de mii de români pentru că este în drum spre Grecia. Un Sandero înmatriculat în România venea spre Ruse și a fost lovit în plin de un Duster care a intrat pe contrasens.

Presa bulgară spune că șoferița din Sandero este o româncă în vârstă de 49 de ani. Atât ea, cât și șoferul din Duster, în vârstă de 59 de ani, au murit pe loc. La spital a mai decedat și un pasager din Sandero, în vârstă de 61 de ani, care era în stare critică imediat după impact.

Din nefericire, alți doi pasageri, câte unul din fiecare mașină implicată în evenimentul rutier, au fost internați cu răni grave. Potrivit Nova TV, una dintre victime și unul dintre răniți sunt bulgari.

Trecătorii au filmat nenorocirea cu telefoanele mobile. O mare parte dintre aceștia erau de naționalitate română, însă nu au știut că victima este și ea din România, numărul de înmatriculare fiind distrus în impact.

„Au murit două persoane, probabil un cetățean român dintr-o mașină și unul bulgar din cealaltă mașină”, a declarat un medic de la Centrul de Asistență de Urgență din Ruse, la scurtă vreme după accident, conform Televiziunii naționale bulgare.

Tragedia a avut la 30 km distanță de Ruse, în satul Ivanovo.