Actual Diverse

S-a dat alerta. O minoră a fost răpită de patru bărbaţi mascaţi în toiul nopții. Există un suspect

S-a dat alerta. O minoră a fost răpită de patru bărbaţi mascaţi în toiul nopții. Există un suspect
Facebook Poliția Română

Incredibil cum o tânără fată de numai 14 ani a fost răpită după miezul nopții de duminică, de la domiciliul său, de patru bărbați mascați, care au băgat-o pe fată într-o mașină, cu care au dispărut într-o direcție necunoscută. A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire minor”.

S-a dat alerta. O minoră a fost răpită de patru bărbaţi mascaţi în toiul nopții. Există un suspect

Luminița Carolea are doar 14 ani și dormea liniștită până când patru bărbați mascați au dat buzna în casa ei și au răpit-o. Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la dispariția Luminiței Carolea, în vârstă de 14 ani, la ora 3.55, luni dimineață.

Printr-un comunicat, reprezentanții poliției locale atestă următoarele:

„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.”

Poliția Română a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se o celulă de criză. Din zori zilei au demarat ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări pentru găsirea fetei răpite din propria-i casă.

Date de identificare: Luminița Carolea are 162 cm înălțime, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișinie.

Atenție. Oamenii legii au nevoie de ajutor. Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la descoperirea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Există și un suspect pe cazul dat. Pe pagina de Facebook a Poliției apare și fotografia acestuia.

Și o precizare: nu este recomandat să se intervină în mod independent, singurul ajutor binevenit este sesizarea imediată la numărul unic 112.