Actual Diverse

A fost arestat imediat după ce a mărturisit că a răpit, violat și ucis o elevă de 14 ani de origine spaniolă

A fost arestat imediat după ce a mărturisit că a răpit, violat și ucis o elevă de 14 ani de origine spaniolă
Pixabay

O faptă incredibilă, terifiantă a fost mărturisită în acest weekend care tocmai a trecut. Un francez a recunoscut în fața oamenilor legii că a răpit, violat și ucis o tânără de 14 ani, care avea toată viața în față, până să devină victima odiosului criminal și monstruoasei crime.

Terifiant. Un francez de 31 de ani a mărturisit că a răpit, violat și ucis o adolescentă spaniolă

Un francez în vârstă de 31 de ani a mărturisit duminică, 20 noiembrie 2022, că a răpit, violat și ucis o adolescentă spaniolă de 14 ani în sudul Franței.

Francezul, identificat cu numele de Romain, a fost arestat, fiind inițial suspectat de răpirea și uciderea unei adolescente spaniole care emigrase împreună cu familia sa, pentru a locui definitiv în Franța.

Parchetul francez a confirmat că un judecător de la Tribunalul din Agen l-a încarcerat provizoriu pe bărbat imediat după mărturisirea în fața instanței.

Potrivit Parchetului, presupusul ucigaș nu o cunoștea deloc pe victima sa, Vanessa, și s-ar fi intersectat accidental, în timp ce fata se îndrepta spre casă de la unitatea de învățământ Germillac din orașul Tonneins, după cum relatează larazon.es.

În cadrul unei conferințe de presă, Olivier Naboulet, procurorul din Agen, a explicat câteva dintre detaliile acestui eveniment înfiorător care a zguduit Franța. „Primele noastre gânduri sunt alături de această tânără și de familia ei”, a declarat procurorul Naboulet.

Trupul neînsuflețit al Vanessei a fost găsit într-o casă abandonată din Birac-sur-Trec, la doar câțiva kilometri de locuința pe care fata o împărțea cu părinții și cei doi frați ai săi. Potrivit informațiilor din presa franceză, aceștia emigraseră din Spania cu doar un an în urmă.

Naboulet a dezvăluit că Jandarmeria a fost alertată vineri 18 noiembrie a.c., de către mama adolescentei, alarmată că aceasta nu se întorsese acasă după școală. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, vehiculul suspectului în care intrase Vanessa a fost rapid detectat.

După ce mașina a fost identificată, jandarmii s-au deplasat la domiciliul proprietarului acesteia înainte de miezul nopții de vineri. În acel moment, potrivit relatării lui Naboulet, suspectul le-a spus jandarmilor: „Știu de ce sunteți aici”.

Suspectul a indicat imediat locul unde putea fi localizat cadavrul tinerei și a fost ulterior reținut de poliție. Potrivit canalului BFMTV, acesta a mărturisit, fără a sta pe gânduri, instantaneu, răpirea și uciderea Vanessei.

Întrega comunitate franceză este îngrozită și încă în stare de șoc, după evenimentul tragic și mostruos din pitoreasca regiune franceză.