Actual

S-a elucidat misterul! Traian Băsescu s-a mutat pe „Tărâmul Fericirii” al lui Dan Şucu. Un penthouse de 550.000 de euro

S-a elucidat misterul! Traian Băsescu s-a mutat pe „Tărâmul Fericirii” al lui Dan Şucu. Un penthouse de 550.000 de euro

Traian Băsescu s-a mutat într-un penthouse de lux după ce a fost nevoit să părăsească vila RAPPS. Acesta a cumpărat ultimul apartament din primele faze ale proiectului Arcadia Apartments Domenii, dezvoltat de Dan Şucu în zona Domenii din Capitală.

S-a elucidat misterul! Traian Băsescu s-a mutat pe „Tărâmul Fericirii” al lui Dan Şucu. Un penthouse de 550.000 de euro

Fostul preşedinte Traian Băsescu a cumpărat ultimul apartament din primele faze ale proiectului Arcadia Apartments Domenii, dezvoltat de Dan Şucu în zona Domenii din Capitală. Anunţul a fost făcut pe pagina de facebook a dezvoltatorului.

„Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate”.

 

 

Astfel, au fost eliminate toate speculaţiile privind apartamentul fostului preşedinte, în ceea ce priveşte zona şi dezvoltatorul.

Traian Băsescu: Mi-am cumpărat un apartament foarte frumos”

Primele indicii despre acesta apartament le-a dat chiar Traian Băsescu atunci când a spus că vrea „să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou”.

Aşa că apartamentul din zona Domenii, are atât staţie de metrou, cât şi piaţă: staţia de metrou Griviţa şi Piaţa Domenii.

Despre noua sa locuință, Traian Băsescu a spus că este foarte frumoasă și nu stă „în mila statului român”.

„Credeţi-mă că nu am niciun regret personal după locuinţa statului, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, aşa că nu stau în mila statului român. Maria e mulţumită oricum, atât timp cât suntem împreună”, a mai spus el.

Penthouse în ansamblul rezidențial este un apartament complet finalizat care are şi o terasă generoasă de 60 mp.

De asemenea, fostul președinte spune că RA-APPS a fost „cea mai decentă instituţie”, deoarece a lucrat cu legea, nu cu somații.

„RA-APPS a fost cea mai decentă instituţie, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somații, n-a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituţie dintre toate instituţiile statului”, a mai spus Băsescu, înainte de a comenta situația în care se află astăzi.

„Ştiţi ceva, un stat care-şi batjocoreşte foştii preşedinţi n-are decât să fie tratat de foştii preşedinţi cum îi tratează el. Aşa că ce-mi dă statul am să-i dau şi eu, n-am obligaţia să-i dau altceva”, a completat fostul președinte.