Actual Lifestyle

S-a întâmplat în România: un măgar și doi ponei au oprit trenul de Oradea

S-a întâmplat în România: un măgar și doi ponei au oprit trenul de Oradea

Ai crede că este un banc, dar nu, nu este. O mulțime de oameni a fost oprită brusc din drumul unei zile de weekend. Panică, stres, dureri de inimă. Cauza: incredibilă.

S-a întâmplat în România: un măgar și doi ponei au oprit trenul de Oradea

Trenul privat care a plecat sâmbătă din Oradea spre Cluj-Napoca a fost oprit un măgar și doi ponei care s-au pus pe șinele de tren în zona Șuncuiuș și au refuzat să plece, scrie Bihoreanul.

Cei doi ponei și măgarul au fost observați la timp de către mecanicul de locomotivă, care a claxonat intermitent, pentru a-i speria, însă fără a avea succes. Mecanicul a fost nevoit, în cele din urmă, să oprească trenul, pentru a nu-i lovi, au relatat pasagerii prezenți la fața locului.

Unii călători s-au enervat, alții au avut palpitații, crezând că este vreun accident pe șine. Femeile în vârstă au acuzat dureri de inimă, dar bine că nu a fost nevoie și de medic, pentru că sperietura a trecut destul de repede. Oamenii au înțeles în scurt timp cu ce au de-a face, pentru că vorba s-a dus, ca de obicei, din om în om.

Tinerii care au și filmat incidentul au fost desigur amuzați de faptul că animalele au refuzat, o bucată de timp, să plece de pe șine. Vorba aceea: încăpățânat ca un măgar. Măgarul ca măgarul, dar iată că acesta a influențat și poneii să facă după cum dictează el.

Sigur că au mai fost și aceia stresați că nu se încadrează în program și pierd timp prețios din cauza unui măgar. Și cum nu se dădeau duși cu una cu două, tinerii au coborât din tren pentru a îndruma animăluțele să meargă pe un drum lăturalnic.

Trei dintre tinerii care se aflau în tren au coborât și au încercat să alunge animalele, dar n-au reușit decât să le fugărească unde credeți, tot pe șine, de asemenea, minute în șir.

Am stat opriți vreo 10 minute și alte vreo 10 am mers încet cu trenul în spatele măgarului și celor doi ponei. A fost o experiență… interesantă”, a povestit, cu mult entuziasm, un pasager din călătoria care s-a dovedit a fi o experiență unică și de neuitat.

Foto: captura video/ youtube