Ezoteric

Să iubim necondiționat, așa cum iubesc îngerii și Dumnezeu. A emite judecăți este greșit

Să iubim necondiționat, așa cum iubesc îngerii și Dumnezeu. A emite judecăți este greșit

Îngerii există, la tot pasul și în tot locul, în Cer și pe Pământ. Pentru a avea o viață fericită, în iubire, liniște și pace, avem nevoie de iubire, iar această iubire trebuie să fie necondiționată. Îngerii și Dumnezeu așa iubesc, fără condiție. Ce ar fi să încercăm să fim și noi ca ei? Inevitabil, tot răul s-ar evapora în neant sau ar pleca acolo, de unde a venit.

Atunci când avem tendința să judecăm, ar fi bine să ne gândim la Dumnezeu. Credeți că El împarte lumea în buni și răi? Bogați și săraci? Nu, categoric nu. Dumnezeu ne iubește necondiționat. La fel și îngerii.

Să iubim necondiționat, așa cum iubesc îngerii și Dumnezeu. A emite judecăți este greșit

Acolo sus, la Cer, este o iubire infinită, pentru că Dumnezeu este iubire. Pe Pământ, oamenii experimentează dualitatea – bine și rău, alb și negru, rai și continuați voi, mai departe, de aici. Acesta este motivul pentru care apar judecățile.

A emite judecăți este toalmente greșit. Nu este bine să judecăm pe alții, să ne judecăm pe noi înșine sau să judecăm modul în care acționează divinitatea, când singuri încălcăm legile divine. Când judecăm, ne facem rău, nouă, în primul rând.

Îngerii există și ne îndeamnă, de asemenea, să urmăm exemplul lor. Ei nu judecă pe nimeni și vin, de fiecare dată, atunci când sunt chemați. Pentru a ajunge la îngeri este de ajuns să le cerem ajutorul și ei ajung, inevitabil, la noi.

Fragmente din cartea ”Ecuația vieții calea spre fericire

Și pe Pământ există oamenii în chip de înger. Ei sunt din toate categoriile sociale. Îi putem găsi la Președinție, Guvern, Parlament, Ministere, Primării ș.a. sau chiar pe stradă, oameni în haine ponosite…

Astăzi, pentru a beneficia de ajutorul îngerașilor din Cer este nevoie de : Cerere (ei nu vin decât la rugămintea și cererea noastră!)/Dorința de cunoaștere, care să izvorască din profunzimea inimii/În suflet să avem sentimente și gânduri pozitive (iubire)…

Ptolemy Tompkins având ”dovada” existenței îngerilor, în cartea cu același nume concluzionează: ”existența îngerilor ne face să înțelegem că nu suntem rătăciți și singuri în acest deșert modern al materialismului, ci venim dintr-un loc și ne vom întoarce într-un loc mai bun.

Îngerii ne transmit că este de ajuns să cerem. Chiar și pentru vindecare, este de ajuns să chemăm îngerii în ajutor. Le explicăm cu ”gândul” ce ne doare. Indicăm organul sau povestim situația, după caz…

Ajutorul vine din interiorul nostru și nicidecum din exterior. Și nu este ușor deloc. Nu pierdem nimic dacă încercăm și reușim pentru că, să nu uităm, avem o viață de câștigat!