Actual Diverse

Să vezi și să nu crezi! Mașina de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală în timpul desfășurării unui flagrant

Să vezi și să nu crezi! Mașina de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală în timpul desfășurării unui flagrant

În timp ce se aflau în plină acțiune, potrivit fișei de post, chiar reprezentanții legii au rămas fără obiectul muncii, respectiv mașina de servicu, care și ea ”muncea” la rândul ei, având în dotare tot necesarul, cu scop de exercitare a misunii, pentru care a fost, îndelung, pregătită.

Să vezi și să nu crezi! Mașina de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală, chiar în timpul desfășurării unui flagrant

Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) a rămas fără o mașină pe care era instalată tehnică de filaj, imediat după o astfel de operațiune în care echipa de polițiști urmărea o grupare care făcea trafic de droguri.

Inițial, polițiștii au crezut că autospeciala cu tehnică de supraveghere de supraveghere a fost furată. Însă, au aflat ce s-a întâmplat după ce au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

Culmea ironiei, toată operațiunea a avut loc aproape de sediul IGPR, în Sectorul 2 al Capitalei. Echipele de polițiști antidrog aveau de făcut o tranzacție supravegheată și autorizată, în prealabil, pentru destructurarea unei rețele de traficanți de stupefiante.

Pentru realizarea flagrantului, pe o stradă din apropiere, fusese lăsată o mașină goală, dar care avea montată, în interior, tehnică de supraveghere, în așa fel încât operațiunea să fie filmată de la distanță, pentru obținerea de probe suplimentare.

Polițiștii nu au observat observat inițial, când autospeciala a dispărut fără urmă. Sursele citate de spynews.ro au spus că, imediat după ce și-a dat seama de dispariția obiectului muncii lor, primul gând al polițiștilor a fost că mașina, cu siguranță, a fost furată.

Logica de la care a pornit ideea aceasta este că respectivul automobil nu avea numere de București, fapt atractiv pentru cei care fură, de obicei. Sunt cunoștințe dobândite din practica de serviciu.

După ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, aceștia au descoperit, cu stupoare, că, de fapt, automobilul fusese luat, cu o platformă, chiar de către Poliția Locală Sector 2!

Exces de zel, se împiedică unii de alții, aplicarea legii nu ține cont de nimeni și de nimic, există, totuși o explicație. Dar aceasta va fi determinată în cele din urmă tot de reprezentanții legii.

Foto: pixabay (deschidere)/ stiri pe surse (interior)