Actual Diverse

Șefa femeilor PNL Bihor, apariție identică cu a Melaniei Trump, la Casa Albă. Contexte diferite, același costum

Șefa femeilor PNL Bihor, apariție identică cu a Melaniei Trump, la Casa Albă. Contexte diferite, același costum

Din seria incredibil dar adevărat este și episodul pe care îl relatăm în cele ce urmează, unde protagonista principală este nimeni alta decât șefa femeilor PNL și noul senator al PNL Bihor, Arina Moș. Șefa formațiuniii s-a îmbrăcat cu o ținută asemănătoare cu un costum îmbrăcat de Melania Trump, cu ocazia unui eveniment memorabil și unic din viața soțului ei. Pană de idei sau punct de atracție mediatic, o explicație cu siguranță există.

Șefa femeilor PNL Bihor, apariție identică cu a Melaniei Trump, la Casa Albă. Două contexte diferite, același costum

După cum bine se vede, noul senator al PNL Bihor, ex-viceprimarul Oradei, Arina Moș, a avut o apariție inedită la Conferința Județeană a Organizației Femeilor Liberale din Bihor, care a avut loc la Filarmonica de Stat din Oradea.

Vom prezenta contextul în care a apărut frumoasa și eleganta ținută, asemănări și deosebiri.

Asemănări:

  1. Eveniment: Arina Moș a candidat la funcția de președinte a Organizației Femeilor Liberale din Bihor și a câștigat.
  2. Eveniment: Melania Trump, la Inauguration Day, unde soțul său, Donald Trump a preluat mandatul de la fostul președinte Obama.

Deosebiri:

  1. Arina Moș nu a avut mănuși asortate sau după cum se vede în imagini nu a avut deloc mănuși.
  2. Melania Trump a purtat mănuși asortate.
  3. Creatorea de modă a șefei femeilor PNL Bihor: designerul orădean Diana Bartolf
  4.  Ținuta Melaniei Trump este semnată de Ralph Lauren.

Este interesant și faptul că la rândul ei, Melania Trump a fost comparată, prin eleganța afișată, cu fosta primă doamnă Jacqueline Kennedy.

“Nu e prima dată când îmbrac această ținută. Pur și simplu mi s-a părut potrivită pentru eveniment și iubesc această culoare”, a declarat pentru Bihor Just noul președinte al femeilor liberale din Bihor.

Asemenea fostei Prime Doamne, apariția senatoarei Arina Moș a generat mirare, atrăgând ca un magnet flash-urile aparatelor de fotografiat şi numeroase comentarii pe social media. Cei mai mulți participanți au spus că “e o apariție”, a mai scris presa locală care, de asemenea, nu a scăpat-o din priviri.