Actual Social

Șeful ANPC le aduce la cunoștiință comisarilor șpăgari din subordinea sa că „demisie se scrie cu D mare!”

Șeful ANPC le aduce la cunoștiință comisarilor șpăgari din subordinea sa că „demisie se scrie cu D mare!”
alba24.ro

”Se plâng că se pune presiune pe ei. Au dreptate! Așa fac! Sunt un nenorocit!”

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), s-a revoltat într-un mesaj transmis pe pagina sa de facebook, referitor la gesturile unor comisari ai Autorității.

Astfel, președintele ANPC spune că anumiți comisari șpăgari se plâng că sunt puși la muncă și nu mai au cum să trateze superficial activitatea.

Curios este că, ani de zile acești comisari nu s-au plâns nici de condiții, nici de volum de muncă, nici n-au arătat efectiv cum au descoperit mizeriile găsite în ultima oară la diverși comercianți.

Iată cum se plâng UNII comisari

„Revolta nimănui, condusă de Bulă… Ieri apărea un articol legat de cum se plâng UNII comisari (anonimi) ANPC că sunt puși la muncă și că trebuie să nu mai trateze superficial activitatea”, a scris Horia Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Apoi, acesta a adăugat: ”Avem mulți, foarte mulți comisari buni și foarte buni, iar aceștia au dreptul să se plângă că nu au condiții de muncă, că nu au calculatoare sau mașini, că sediile sunt ponosite și greu de lucrat în ele, dar că muncesc mult nu s-a plâns niciunul!”

Culmea, se plâng șpăgarii

“Se plâng SPĂGARII, conduși de Bulă! Ei au de intrat la marii retaileri, unde, până acum, treceau să-și ia cremwustii si vedeau doar orarul lipsă. Acum, au de scris tot si se sperie de cât nu au facut-o în trecut! Acum, fac treabă și sunt înspăimântați că, mult timp, nici nu au avut noțiunea”.

Demisie se scrie cu D mare!

Enervat la maxim de situație, președintele ANPC a continuat să scrie: ”Se plâng și că se pune presiune pe ei. Au dreptate! Așa fac! Sunt un nenorocit! Demisie se scrie cu D mare!”

Aici nu se ia șpagă

„Aici se muncește, nu se ia spagă și se fac acte complexe!
Vă agățati de orice scandal să bagati bațul prin gard! Lăsati pixurile jos, cei ce vă simțiți abuzați! Rămâneți la birou sau chiar acasă! Cu frâna de mână trasă, ieșiți în evidență! Vă așteaptă Bulă la cafea!”, a încheiat Horia Constantinescu mesajul său pe Facebook.