Actual Diverse

Sfârșitul canibalului japonez care a ucis și apoi a devorat o femeie în Franța în anul 1981. O poveste șocantă

Sfârșitul canibalului japonez care a ucis și apoi a devorat o femeie în Franța în anul 1981. O poveste șocantă
Twitter

Issei Sagawa, supranumit „canibalul din Kobe„, nu a văzut niciodată interiorul unei celule de închisoare din cauza unei lacune juridice din sistemul juridic francez, ceea ce a însemnat că a fost trimis înapoi în Japonia.

Canibalul japonez care a ucis și apoi a devorat o femeie în Franța în 1981, eliberat de justiție, a murit la vârsta de 73 de ani

Canibalul japonez care a ucis și apoi a devorat o femeie în Franța în 1981, dar a scăpat de închisoare, a murit la vârsta de 73 de ani. Despre decesul acestuia a scris presa externă vineri, 2 decembrie 2022.

Sagawa a murit de pneumonie pe 24 noiembrie 2022 și a avut parte de o înmormântare la care au participat doar rudele sale, nefiind planificată nicio ceremonie publică, au precizat fratele său mai mic și un prieten într-o declarație, relatează MSN.

Era în 1981, în timp ce studia la Paris, când Sagawa a invitat-o pe o studentă olandeză pe nume Renee Hartevelt la el acasă, înainte de a o împușca, a o viola și a mânca carnea ei pe parcursul a trei zile.

El a fost arestat în timp ce încerca să se debaraseze de rămășițele femeii în parcul francez Bois de Boulogne.

Sagawa a fost considerat inapt pentru a fi judecat în Franța de către psihiatri și a fost ținut într-un spital de boli mintale, înainte de a renunța la acuzații și de a-l trimite înapoi în Japonia, unde a fost declarat sănătos și a scăpat liber, în totalitate.

Sagawa și-a povestit crima în detalii grafice într-o carte de memorii intitulată „În ceață”, scrisă de fratele său, și într-un documentar din 2017 intitulat Caniba.

El părea să se bucure de notorietatea sa și a vorbit despre dorința sa de carne umană în mai multe interviuri.

Vorbind pentru postul de presă Vice, el a spus că a fost „obsedat de canibalism”. El a mărturisit: „Dorința mea de a mânca o femeie se transformase într-o obligație”. Povestea lui, incredibilă dar adevărată, poate fi citită și aici.