Lifestyle

Simona Halep a avut parte de o scenă memorabilă. „M-a recunoscut după mers…”

Simona Halep a avut parte de o scenă memorabilă. „M-a recunoscut după mers…”

Celebra sportivă Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) este de foarte multe ori oprită pe stradă de către fani, numai ca să o salute.

Simona, spune că se simte bine când vede că sunt forte mulți oameni care o apreciază.

Întrebarea care a șocat-o pe sportivă

Sportiva româncă a fost oprită zilele trecute, de către o fană, în timp ce era într-un magazine.

Femeia, vădit emoționată, i-a spus Simonei că a recunoscut-o după mers.

„E o plăcere să văd că atâția oameni mă apreciază și pot să spun că mă iubesc. Partea pozitivă este mult mai mare decât partea negativă.

De aceea vreau să mulțumesc tuturor că îmi oferă acest sprijin emoțional de fiecare dată. E foarte important pentru un jucător care săptămână de săptămână e prin lume”, a spus Simona Halep.

Replica Simonei Halep

Chestionată cum este să meargă de una singură la un supermarket, de exemplu,  și dacă o face neînsoțită, mai ales acum în perioada în care masca este obligatorie, sportiva din Constanța a replicat:

„În ultima perioadă am tot fost. Da, port masca. Chiar m-am întâlnit cu o doamnă, care mi-a spus că m-a recunoscut după mers.

Am spus: ‘ok, nu știu dacă e un compliment sau nu, dar a fost foarte simpatică’.”, a povestit, râzând, Simona Halep.

Simona se bucură atunci când face lucruri normale

Simona spune că nu se mai ferește să facă lucruri normale, mai ales că astfel de acțiuni o ajută și din punct de vedere mental.

„Nu mă mai stresează acest lucru. Merg la supermarket, chiar am văzut o știre că am fost filmată în mall. Sunt un om normal, asta trebuie să înțeleagă toată lumea.

Nu mă ascund să fac lucrurile normale. Chiar îmi face plăcere și mă ajută din punct de vedere mental”, a mai spus Simona Halep, potrivit digisport.ro