Info Actual

Info Actual > Showbiz > Smiley, la capătul răbdării. „Aș cânta și pentru doi bețivi”
Showbiz

Smiley, la capătul răbdării. „Aș cânta și pentru doi bețivi”

Smiley, la capătul răbdării. „Aș cânta și pentru doi bețivi”

Smiley, la capătul răbdării. „Aș cânta și pentru doi bețivi”. După cinci luni fără concerte, Smiley spune că a ajuns la capătul răbdării. Acesta a mărturisit în emisiunea „Miejii Noptii”, că izolarea la domiciliu i-a pus capac. Smiley speră că oamenii să respecte normele de distanțare, după 15 mai. Astel înât să nu mai fim nevoiți să revenim la starea de urgență.

„La cât de mult timp a trecut de când nu am mai avut o cântare, aș cânta și la doi bețivi. Trag speranța că după următoarele două săptămâni în care oamenii se vor comporta civilizat, se vor respecta între ei și vor respecta normele de distanțare și de protecție. Vom reveni la o viață cu mai multe manifestări culturale, în aer liber cel puțin. Cred că după 15 iunie o să existe și posibilitatea unor evenimente mai mici. Dar măcar să existe ceva”, a mărturisit artistul.

Smiley, la capătul răbdării: „Trebuie să găsesc soluții să facem spectacole”

Smiley a mai spus că nu doar el depinde de concertele sale. Acesta a mărturisit că echipa cu care lucrează depinde în întregime de el. Artistul se gândește la fel ți fel de soluții pentru a putea să-și câștige existența.

„Anul ăsta nu aveam în plan nici un concert mare, nici un turneu pentru că eu anul ăsta mi l-am programat să lansez multă muzică, ceea ce fac deja, și nu m-am gândit, nu am luat în calcul că va veni o pandemie. Având în vedere că nu am avut cântări de 5 luni și am și o ditamai trupa, ditamai gașca de oameni, trebuie să găsesc niște soluții să facem niște spectacole, pentru că oamenii ăștia din asta se întrețin”, a mai spus Smiley.