Showbiz

Ținutele lui Kate Middleton de-a lungul anilor în preajma sărbătorilor de Crăciun și talentul de a cânta la pian

Ținutele lui Kate Middleton de-a lungul anilor în preajma sărbătorilor de Crăciun și talentul de a cânta la pian
people.com

Întotdeauna Prințesa de Wales reușește să arate an de an incredibil de șic. Anul acesta în data de 15 decembrie, Kate Middleton a găzduit cel de-al doilea concert anual de colinde de Crăciun la Westminster Abbey, sponsorizat de Fundația Regală.

Kate a sosit într-o rochie-haină visinie, făcută la comandă de la Epinone, purtată cu accesorii asortate.

FOTO people.com

La eveniment au participat cei doi copii ai lor mai mari, respectiv Prințul George, de 9 ani, și Prințesa Charlotte, de 7 ani, care și-au făcut debutul la concertul de colinde. Fratele lor mai mic, Prințul Louis în vârstă de 4 ani, a rămas acasă.

FOTO people.com

De asemenea, într-o reclamă pentru cel de-al doilea concert anual de Crăciun, Kate Middleton, Prințesa de Wales a strălucit într-o rochie roșie cu paiete (pe care a purtat-o ​​anterior în 2020 la o recepție la palat pentru a marca Summitul pentru investiții din Marea Britanie și Africa).

FOTO people.com

Ducesa Kate la o recepție la palat

La începutul lunii decembrie, Kate a apărut într-o alură festivă pentru recepția Corpului diplomatic din 2022 de la Palatul Buckingam, alegând o rochie roșie.

FOTO people.com

În decembrie 2021, Kate a optat pentru o rochie de haină roșie și tocuri asortate pentru a-și găzdui primul concert de colinde Together at Christmas, unde a cântat și la pian, alături de Tom Walker.

FOTO people.com

FOTO people.com

În acest context, Tom Walker a precizat:

  • „Fără îndoială, a fost o experiență o dată în viață”.
  • „Am crezut că a distrus spectacolul; nu este ușor să sari în spatele unui pian cu un o grămadă de muzicieni cu care nu ai mai cântat până acum și să înregistrezi filmări live la cameră, dar ea a reușit complet.”
  • „Este o persoană atât de drăguță, bună și caldă și și-a făcut timp să le mulțumească tuturor pentru oportunitatea de a juca împreună. A fost o zi nebunească pentru mine, să fiu într-o zi atât de frumoasă, cântând alături de ducesă cu trupa mea și un cvartet de coarde. Cu siguranță nu voi uita asta prea curând!”

Într-o reclamă pentru concertul de colinde din 2021 pe care l-a găzduit la Westminster Abbey (unde s-a căsătorit cu Prințul William cu 10 ani în urmă!), Kate și-a arătat modelul vesel al puloverului de Crăciun.

FOTO people.com

În timpul turului ei cu trenul din Marea Britanie, în decembrie 2020, Prințesa Kate a apărut purtând o eșarfă din tartan și o fustă asortată, acoperită cu o haină roșie.

FOTO people.com

Kate la o specială de Crăciun în 2019

La o zi specială de Crăciun a lui Mary Berry din anul 2019, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roșie cu buline Alessandra Rich, cu o eșarfă în jurul gâtului.

Ducesa Kate la o slujbă în biserică în 2017

În timp ce era însărcinată cu Prințul Louis, Kate a fost definiția veseliei într-o haină în carouri cu culorile sărbătorii, la care a asortat o pălărie neagră cu blană, când a participat la slujba de Crăciun de la Biserica Sf.Maria Magdalena în anul 2017.

FOTO people.com

De asemenea, Kate a arătat că sărbătoarea de Crăciun nu este întotdeauna despre verde strălucitor și roșu îndrăzneț. Astfel, în decembrie 2017, ea a optat pentru o haină mov de tweed de la Seraphine, în timp ce îl juca pe Moș Crăciun la o petrecere de Crăciun. Atunci, ea a împărțit cadouri copiilor care au fost afectați de tragedia incendiului turnului Grenfell, care a distrus multe case cu șase luni în urmă.

FOTO people.com

Pentru sărbătoarea de Crăciun din 2015, Kate a arătat superb în verde (în ciuda vremii ploioase). Purta o haină cu brâu și o pălărie asortată parcă cu umbrela.

FOTO people.com

Pentru Crăciunul din 2011, Kate s-a îndepărtat de verdele și roșul tradițional în favoarea unui palton violet cu accesorii maro.

FOTO people.com

Concertul de colinde de Crăciun 2022 a omagiat-o și pe Regina Elisabeta a II-a

În 15 decembrie 2022, concertul de Crăciun din acest an a omagiat -o și pe Regina Elisabeta a II-a, care a murit în septembrie la vârsta de 96 de ani. Slujba a arătat valorile pe care le-a susținut prin viața și domnia ei remarcabilă, cum ar fi empatia, compasiunea și sprijinul pentru ceilalți. „Aceste principii sunt împărtășite și personificate de oaspeții inspiraționali care au fost invitați la Abație din toată Marea Britanie, ca recunoaștere a eforturilor lor neobosite de a-i ajuta și de a avea grijă de cei din jur”, a spus anterior palatul, potrivit people.com