Diverse

Supermarket jefuit de creme depilatoare și odorizante de cameră. Surpriza a venit când a fost prinsă persoana care fura

Supermarket jefuit de creme depilatoare și odorizante de cameră. Surpriza a venit când a fost prinsă persoana care fura
Foto: monitoruldevrancea.ro

Într-un supermarket de lângă Timișoara au avut loc o serie de furturi. Ineditul era că hoțul sau hoții luau de pe rafturi numai creme depilatoare, pastă de dinți si odorizante de cameră. Paguba s-a ridicat la câteva sute de lei. Administratorul magazinului a sesizat Poliția.

Supermarket jefuit de creme depilatoare și odorizante de cameră. Surpriza a venit când a fost prinsă persoana care fura

Supermarketul de lângă Timișoara era situat în localitatea Moșnița Nouă. După ce au sesizat dispariția cosmeticelor și a odorizantului, șefii magazinului au luat măsuri de supraveghere mai drastice. Toată lumea bănuia că e vorba de o hoață, fiindcă dispăruseră produse specifice femeilor. Surpriza avea să vină curând.

Astfel, în data de 06.06.2022 hoțul a fost prins de paznicii magazinului. Era un tânăr de 18 ani, care avea asupra lui creme depilatoare, pastă de dinți și parfumuri de cameră în valoare de 650 de lei.

Acesta a fost momentul în care reprezentantii supermarketului și-au dat seama că același tânăr s-a aflat și în spatele altui furt, care a avut loc în data de 31.05.2022 în același magazin. Atunci dispăruseră aceleași obiecte, iar prejudiciul se ridicase la aproximativ  1000 de lei.

După ce a fost prins în flagrant, paznicii magazinului l-au predat polițiștilor care l-au dus direct în arestul IPJ Timis pentru 24 de ore, unde a fost audiat. Este cercetat în continuare pentru furt.

Ce au informat autoritățile

Referitor la acest caz, reprezentanții poliției Timiș, au transmis pe site-ul oficial, tm.politiaromana.ro, următoarele:

“La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara – Postul de Poliție Moșnița Nouă au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr ar fi sustras mai multe bunuri nealimentare (pastă de dinți, cremă depilatoare, odorizante de cameră), în valoare de aproximativ 650 lei, dintr-un supermarket din localitatea Moșnița Nouă, acesta fiind surprins de către paznicii magazinului.

În urma investigațiilor efectuate, a reieșit că în data de 31.05.2022, tânărul, în vârstă de 18 ani, ar mai fi sustras bunuri nealimentare din același supermarket, în valoare de aproximativ 947 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate”.