Actual Diverse

Tații violatori, descoperiți de polițiști, implicată este și mama fetei abuzate

Tații violatori, descoperiți de polițiști, implicată este și mama fetei abuzate
Infoactual/arhiva

Și când ziceam că le-am văzut pe toate, ne dăm seama că ”nu, nu le-am văzut”. Cazul pe care îl redăm în cele ce urmează este un exemplu concludent în acest sens. Fată abuzată de propriul tată, un coșmar care va marca copilul pentru o întregă viață.

Tații violatori, descoperiți de polițiști, implicată este și mama fetei abuzate

Poveste din realitatea cotidiană. Rezumatul,  pe scurt, este acesta: o tânără fată, originară din Botoșani, a fost violată de tatăl natural, dar și de cel vitreg. Culmea groazăviei, acțiunea a beneficiat de complicitatea mamei. Ulterior, unul dintre agresori s-a spânzurat, iar celălalt a dat vina pe prietenul fetei.

Pentru polițiștii botoșăneni acest caz este cu totul ieșit din comun și le-a dat mari bătăi de cap. Și totuși la o finalitate au ajuns oameni legii pentru că mama fetei riscă să fie trimisă în judecată pentru complicitate la viol, după ce s-a descoperit că femeia l-ar fi ajutat practic pe concubin să o violeze pe fată, transmite media locală.

Cum a decurs istoricul faptelor abdominabile

Faptele abominabile s-au petrecut în comuna Văculești din Botoșani și au ieșit la iveală la sfârșitul lunii martie, anul 2021. În sat s-a aflat că un bărbat din Dorohoi, care se căsătorise cu o localnică, i-ar fi abuzat fiicele femeii din prima căsnicie.

Pentru a pune ancheta pe o pistă falsă, bărbatul a recurs la o strategie, deja calculată. La data de 29 martie 2021, acest bărbat a mers la poliție și a povestit că fiica sa vitregă, pe atunci în vârstă de 14 ani, P.D.V. ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea unde își aveau toți domiciliul permanent, la vremea respectivă.

Polițiștii au început imediat ancheta, dar adevărul era cu totul altul. Și cum nimic din ce este ascuns nu rămâne ascuns la nesfârșit, descoperirea a fost alta, una halucinantă de-a dreptul.

Ambele fete, inclusiv cea mică de 12 ani, ar fi fost agresate sexual de bărbatul reclamant: concubinul mamei. Mai mult decât atât, șocant este și faptul că în trecut, fata cea mare fusese abuzată sexual și de tatăl ei natural. Ulterior, acest părinte s-a spânzurat, iar mama fetelor s-a recăsătorit cu un individ dubios, care, în zile nefaste, i-ar fi violat fetele.

De la demarearea anchetei și până acum, fata cea mare a femeii a fugit de acasă, găsindu-și un prieten, iar apoi tatăl vitreg a vrut să-și asigure scăparea, anunțând poliția că violatorul din familie era chiar noul prieten al fetei.

Doar că socoteala de-acasă a omului nu s-a potrivit cu ancheta polițiștilor. De aceea, după administrarea probelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul V.C. și-a abuzat fiicele vitrege, acum în vârstă de 13 și respectiv 15 ani, care, minore fiind, au fost luate din familia dată și predate în grija responsabililor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, filiala regională.