Actual Showbiz

Tom Hanks, favorit la câștigarea premiului ”Oscar” pentru cel mai bun actor, cu trei nominalizări la Zmeura de Aur

Tom Hanks, favorit la câștigarea premiului ”Oscar” pentru cel mai bun actor, cu trei nominalizări la Zmeura de Aur
uniunea.ro

Tom Hanks este favorit la câștigarea premiului pentru cel mai bun actor pentru filmul Elvis, dar a obținut și trei nominalizări la premiile Zmeura de Aur (Razzie), care celebrează cele mai proaste filme ale anului.

Tom Hanks, favorit la câștigarea premiului ”Oscar” pentru cel mai bun actor, cu trei nominalizări la Zmeura de Aur pentru cele mai proaste filme. Cea mai ironizată interpretare. Video

Organizatorii Razzies (Zmeura de Aur ) au emis marți, 24 ianuarie 2023, un comunicat de presă în care prezintă nominalizările din acest an, unde Tom Hanks este nominalizat pentru rolul managerului lui Elvis Presley și pentru rolul lui Gepetto din remake-ul lui Pinocchio, realizat de Disney.

Gepetto a fost criticat de presa de divertisment din întreaga lume, dar mai ales pentru rolul său din Elvis a fost criticat.

”Disney’s Pinocchio” s-a numărat printre cele cinci nominalizări la categoria ”cel mai prost film” la premiile anuale Zmeura de Aur – sau Razzie, la fel ca și controversatul film biografic ”Blonde”, al lui Marilyn Monroe.

Comunicatul de presă descrie rolul lui Hanks în ”Elvis” ca fiind ”cea mai ironizată interpretare a lui 2022”. De asemenea, se spune că actorul a mai fost nominalizat pentru „cel mai prost cuplu de pe ecran” la „Tom Hanks & His Latex-Laden Face (and Ludicrous Accent)”.

Deși Elvis a fost aclamat de critică, mulți critici și-au exprimat antipatia față de Hanks în rolul managerului exploatator Colonel Tom Parker.

Printre aceștia, New York Times, care a spus că Hanks apare ”cu un munte de proteze, un accent bizar și o sclipire în ochi de genul: da, chiar eu sunt” și că îl portretizează pe Parker ca fiind ”parțial un escroc mărunt, parțial un Mefistofele în toată regula”.

Un alt nominalizat binecunoscut pentru cele mai proaste imagini și interpretări este Jared Leto, și spinoff-ul său Spider-Man ”Morbius”. Anul trecut a fost desemnat cel mai prost actor în rol secundar pentru interpretarea sa flamboaiantă – cu accent italian de tabără și proteze grele – în ”House of Gucci”.

Zmeura de Aur este anunțată, de obicei, cu o zi înainte de Oscaruri și are rolul de a ironiza ceremonia de decernare a premiilor în cadrul căreia industria își onorează cei mai buni actori.

Nu este pentru prima dată când Tom Hanks înfurie oamenii. La începutul anului 2021, Tom Hanks și Steven Spielberg au înfuriat sătenii dintr-o localitate din Marea Britanie. Liniștea a două sate din Marea Britanie a fost perturbată de filmările unde se aflau două celebrități: Tom Hanks dar și Steven Spielberg.

Oamenii locului au făcut plângeri la autorități. Cine i-a auzit și mai ales dacă au fost ascultați, într-un amplu material pe această temă care poate fi citit cu un singur click aici. Numai că la momentul respectiv s-a dat nu zmeura de aur, ci bila neagră pentru celebrul actor.