Diverse

Top momente amuzante: Personajele regale, surprinse în ipostaza de ”oameni” simpli. Video

Top momente amuzante: Personajele regale, surprinse în ipostaza de ”oameni” simpli. Video

A fi om înseamnă să provoci uneori râsul celorlalți, iar membrii familiei regale din Marea Britanie nu fac excepție.

Top momente amuzante: Personajele regale, surprinse în ipostaza de ”oameni” simpli. Video

Regina Elisabeta este recunoscută pentru umorul și glumele ei, pe care le face cu o mimică serioasă, astfel încât cei care se află în fața ei sunt de-a dreptul șocați și încremenesc cu gura căscată, în adevăratul sens al cuvântului.

Protocolul rigid le guvernează viața. Munca personajelor regale britanice constă aproape în întregime în întâlniri și saluturi stilizate – plus faptul că oamenii tind să înghețe în jurul lor.

Pentru fiecare moment suprem, pompos și circumstant, există unul situat la polul opus de  stângăcie, scrie media din Marea Britanie. Există în acest sens un top al celor mai amuzante momente, pe care le vorm reda în cele ce urmează. Și ce este cel mai important în acest grupaj reprezintă ideea de oameni simpli, fără orgolii, cu simplitate și normalitate.

  1. Prințul Harry a împărtășit o glumă cu membrii echipei Jocurilor Invictus din Marea Britanie, în timp ce s-au îmbrățișat pentru o fotografie.

2. Meghan și îmbrățișarea ciudată, între regalitate și prietenie. S-a dorit o reverență, pentru că saluți o ducesă, dar ducesa, renunțând la formalitate, încearca să obțină o îmbrățișare.

A fost ca un rol pe scenă la Summitul One Young World pentru liderii de tineret, când Meghan a salutat-o călduros pe fondatoarea Kate Robertson, care îngenunchea. Meghan preferă îmbrățișările și, fapt amuzant, de fapt, nu este împotriva niciunui fel de protocol ca ea să dea o îmbrățișare sau ca oamenii de rând să se abțină de la salutul regal mai formal. Doar că nu au fost coordonate intențiile, regale sau prietenești.

3. William și Kate Middleton, momente stânjenitoare. În timpul vizitei în Pakistan, Will și Kate au coborât din Land Rover-ul lor în Islamabad și au fost întâmpinați de un soldat. Din respect față de Wills ca militar, soldatul îi strânge mâna și îl salută. Kate, nerăbdătoare să se alăture acțiunii, întinde și ea mâna – dar soldatul a salutat-o și pe ea. Kate este lăsată în suspans și, ei bine, a fost jenant.

4. William și publicul care nu îl scapă din vedere. La doar două zile după ce prințul Louis s-a născut în aprilie 2018, tatăl său a fost din nou la datorie regală, participând la o slujbă de comemorare a Zilei Anzac. Îl putem învinovăți dacă a profitat de liniștea din Westminster Abbey pentru a prinde câteva clipe de somn?

Foto: arhiva/ video: twitter/youtube