Actual Diverse

Tragedie în Italia. O întreagă familie, inclusiv o fetiță de 13 ani, a murit într-un teribil accident de elicopter

Tragedie în Italia. O întreagă familie, inclusiv o fetiță de 13 ani, a murit într-un teribil accident de elicopter
Benny Marty/Shutterstock.com

Încă o tragedie în acest weekend. Un elicopter care zbura de la Foggia spre Insulele Tremiti, în largul coastei Italiei, s-a confruntat cu condiții meteo nefavorabile și s-a prăbușit sâmbătă, ucigând toate cele șapte persoane aflate la bord, inclusiv o fetiță de 13 ani.

Tragedie în Italia. O întreagă familie, inclusiv o fetiță de 13 ani, a murit într-un teribil accident de elicopter

Încă o tragedie în acest weekend. Un elicopter care zbura de la Foggia spre Insulele Tremiti, în largul coastei Italiei, s-a confruntat cu condiții meteo nefavorabile și s-a prăbușit sâmbătă, 5 noiembrie 2022. Toate cele șapte persoane aflate la bord, inclusiv o fetiță de 13 ani, au murit în teribilul accident.

Șapte persoane, inclusiv cinci turiști sloveni din aceeași familie, au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit, în apropiere de Foggia, un oraș din sudul Italiei.

Elicopterul decolase din Insulele Tremiti, în largul coastei regiunii sudice Puglia. Potrivit presei locale, turiștii au ajuns acolo cu o zi înainte și nu s-au putut întoarce în aceeași zi din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, revenirea la locul de unde au plecat a fost amânată cu o zi.

Un medic călătorea, de asemenea, împreună cu familia, după ce își terminase tura la spitalul insular și se îndrepta spre casă. Pilotul a murit și el.

Cauzele accidentului sunt în curs de investigare, deși se crede că în zona Tremiti ar fi fost o furtună în momentul tragicului accident, după cum relatează lanouvelletribune.info.

În luna august, un elicopter s-a prăbușit în valea Valtellina din Italia, provocând moartea unei persoane și rănirea alteia. Un tată și fiul său care se aflau de asemenea într-un elicopter s-au prăbușit în valea Valtellina, în zona municipală Albosaggia (Torchione), la periferia localității italiene Sondrio, în Lombardia.

Potrivit presei, la momentul respectiv, se crede că tatăl, care pilota elicopterul, îi dădea fiului său de 17 ani o lecție de zbor când s-a produs accidentul fatal. Tatăl a murit, iar fiul său a fost rănit grav, dar a scăpat cu viață.