Actual Lifestyle

Un elicopter s-a prăbușit. Nu sunt supraviețuitori și nici cadavre. Anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat

Un elicopter s-a prăbușit. Nu sunt supraviețuitori și nici cadavre. Anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat

În ultima vreme, tragediile aviatice se țin în lanț. Ultimul eveniment are și ceva aparte.

Un elicopter s-a prăbușit. Nu sunt supraviețuitori și nici cadavre. Anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat

Încă un elicopter s-a prăbușit, de această dată în Rusia. Nu există supraviețuitori, au anunțat oficialii ruși, citați de media.

Trei tineri au murit, în Kamchatka, Rusia. Și după ce că s-au prăbușit cu elicopterul, iată că și cadavrele lor au avut de suferit, fiind mâcate de urși, titrează presa rusă.

Elicopterul era pilotat de fostul biatlonist Igor Malinovski, în vârstă de 25 de ani. Pasageri erau Zoya Kaygorodova, o prosperă femeie de afaceri de aproape 35 de ani și Sergey Kolesnyak, 39 de ani, director al unei importante companii de telecomunicații.

Cei trei au murit pe 16 iulie a.c., în timpul unei excursii cu elicopterul în Peninsula Kamchatka, zonă cunoscută pentru populațiile de urși.

Din primele cercetări a reieșit că aeronava s-ar fi prăbușit pe fondul condițiilor meteo nefavorabile.

Valea Gheizerelor”, adâncă și plină de necunoscut

Rămășițele elicopterului au fost găsite a doua zi, într-o zonă cunoscută drept „Valea Gheizerelor”. Nu au găsit însă urme ale persoanelor care se aflau la bord. Cele trei victime au fost târâte de urși, de la locul dezastrului.

Valea Gheizerelor este o regiune cu numeroase gheizere din Peninsula Kamchatka, a doua cea mai mare concentrație de gheizere din lume. Are aproximativ 90 de gheizere și multe izvoare termale se află pe Peninsula Kamchatka, în extremul orient rus. Temperaturile s-au dovedit de a fi de 250 ° C, mai jos cu 500m. Este o parte din rezervația naturală Kronotsky, care, la rândul ei, este inclusă în Patrimoniul Mondial Unesco „Vulcanii din Kamchatka„. Accesul în vale este unul dificil, este nevoie de elicoptere pentru a ajunge în vale (wikipedia).

Rămășițele turiștilor morți după prăbușirea unui elicopter Robinson în Kamchatka au fost târâte de urși”, potrivit presei locale, citate de realitatea.net. Rămășițele celor trei, mai mult oase, au fost găsite, dar s-a stabilit că trupurile au fost mâncate de urși.

Și culmea ironiei, turiștii au și plătit 5.000 de euro pentru excursia extravagantă în regiunea Kamchatka, peninsulă renumită pentru populațiile de urși, vulcani și ghețari.

Foto: Tass