International

Trump se pregătește intens pentru candidatura sa în 2024. Sediul campaniei îi intrigă pe mulți

Trump se pregătește intens pentru candidatura sa în 2024. Sediul campaniei îi intrigă pe mulți
AP

Un apropiat de-ai lui Trump spune că Mar-a-Lago „va fi sediul campaniei” dacă fostul președinte lansează o candidatură prezidențială în 2024.

  • Un apropiat de-ai lui Trump a declarat pentru CNN că Mar-a-lago va fi sediul campaniei în cazul în care va lansa o ofertă în 2024.
  • Clubul din Florida de Sud a devenit baza sa politică după ce a părăsit Casa Albă anul trecut.
  • Trump urmărește potențialii concurenți în 2024 și vrea să-și arate dominația în GOP ( Grand Old Party), potrivit CNN.

Fostul președinte SUA, Donald Trump, a anunțat o campanie prezidențială pentru 2024 când a părăsit Casa Albă anul trecut, dar în ultimele săptămâni a căutat să alunge potențialii concurenți GOP care l-ar putea accepta, potrivit CNN.

Potrivit raportului, fostul președinte – după ce a observat că mai mulți republicani plănuiau apariții în statele cu nominalizări timpurii – i-a informat pe consilieri că dorește să-și îndoiască dominația în cadrul partidului făcând un anunț înainte de alegerile intermediare din 2022 pentru a „consolida baza de donatori” și pentru a „face o tură de victorie” după concursurile electorale din această toamnă.

Cu toate acestea, spre deosebire de alegerile prezidențiale din 2016 – în care echipa de campanie a fostului președinte a avut sediul în New York în Trump Tower – potențiala operațiune a campanieei din 2024 va fi la clubul său Mar-a-Lago din Florida de Sud.

Asociații de pe orbita lui Trump încă se gândesc când ar trebui să avanseze un anunț pentru 2024, conform raportului.

În timp ce două persoane care cunosc gândirea lui Trump au declarat pentru CNN că fostul președinte are deja spațiu de birou în Palm Beach pentru persoanele conectate la PAC-ul său Salvați America, sediul campaniei sale va fi probabil, din nou, aproape de casă.

Un individ apropiat lui Trump a informat CNN că sediul campaniei va fi chiar acolo unde poate superviza operațiunea, în baza sa politică post-președinție din Sunshine State, care îl găzduiește și pe guvernatorul GOP Ron DeSantis, un potențial concurent în 2024.

Mar-a-Lago va fi sediul campaniei și va închiria spațiu la un preț exorbitant”, a declarat individul pentru rețeaua de știri.