Info Actual

Info Actual > Showbiz > Tudor Chirila, mesaj fulminant: “Cea mai mare ruptura pe care o vom trai”
Showbiz

Tudor Chirila, mesaj fulminant: “Cea mai mare ruptura pe care o vom trai”

Tudor Chirilă, apel disperat pe Facebook

Tudor Chirila, mesaj fulminant. Artistul a lansat o noua melodie care nu ar avea cum sa te lase indiferent, mai ales in aceste vremuri dificile.

Artistul a lansat recent o noua melodie pe YouTube. In videoclip, artistul apare pe balconul casei. In plus, acesta a inserat si fotografii cu fanii care isi petrec timpul in izolare. Atat videoclipul, cat si versurile, au o incarcatura emotionanta si te fac sa constientizezi si mai mult contextul situatiei in care cu totii ne aflam.

Tudor Chirila, mesaj fulminant. Piesa se intituleaza„E și treaba mea”, iar pe contul sau personal de YouTube, artistul a scris: „Cu un cântec în izolare toți suntem datori”.

Iata cum suna versurile melodiei:

Și nu mă uit când alții cad

Am alte griji acum,

Vreau doar să-mi văd de drum

Da-i și treaba ta

Lumea asta a mea

Că de la alții furi

Când nu te uiți în jur

E și treaba mea lumea asta a ta

Când totul se va sfârși

Și-n ochi iar ne vom privi,

Cât de orbi am fost,

Egoiști fără rost

Singuri vom fi doar cadavre vii…

E și treaba mea lumea asta a ta

Că de la alții fur

Cănd nu mă uit în jur

BV: Nu mai merge așa, doar eu și treaba mea

Nu va funcționa, doar eu și treaba mea”, sunt versurile melodiei.

Dificultatile producerii unui cantec in izolare

„Experiența de a produce un cântec la distanță e dificilă. Comunicarea anevoioasă, practic nu lucrezi niciun moment împreună. Și totuși, ascultând cântecul mi se pare că nu e vreo diferență semnificativă. Doar că mi-a lipsit vorbăria din sala de repetiție, contrele pe câte o idee, interminabilele învârteli în jurul cozii vreunei măsuri, drumul către casă cu câte o bucată din cântec în boxele mașinii. Așa am fost sterili. Aseptici.

Da, muzica e o ciorbă de popotă în care e bine să te scufunzi ca să scoți ceva din ea. E o hală iluminată bolnav unde se taie hălci de carne cu cuțite lungi și se spală podelele cu furtunul, iar când se stinge lumina se mai aude un scârțâit macabru de inel care freacă o transversală lungă din fier cojit. Mai târziu devine o bucătărie emancipată unde gramajele sunt fine, tottul se joacă pe cartea unui echilibru nevăzut între ingrediente.

Muzica are miros, gust, pH, în facerea ei. Are placentă și cordon ombilical. Distanța ucide toate astea. Ar trebui s-o știm de când ne naștem, momentul ăla care e cea mai mare ruptură pe care o vom trăi vreodată (în afară poate de moarte), dar pe care o uităm. E uimitor că ne-a ieșit cântecul ăsta. Dar nu vom avea prea multe amintiri cu procesul”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.