Actual International

Ultima oră. Un avion de pasageri s-a prăbușit în Lacul Victoria din Tanzania. Primele imagini VIDEO

Ultima oră. Un avion de pasageri s-a prăbușit în Lacul Victoria din Tanzania. Primele imagini VIDEO
Twitter

Potrivit unui anunț de ultimă oră, un avion de pasageri s-a prăbușit în Lacul Victoria din Tanzania. Despre ce este vorba mai exact și primele imagini de la fața locului în cele ce urmează.

Ultima oră. Un avion de pasageri s-a prăbușit în Lacul Victoria din Tanzania. Primele imagini VIDEO

Un avion de pasageri s-a prăbușit în Lacul Victoria, în Bukoba, în regiunea Kagera din Tanzania, după cum a relatat duminică, 6 noiembrie.

Potrivit informațiilor locale, un avion de pasageri al companiei Precision Air s-a prăbușit în Lacul Victoria din Tanzania, în Africa de Est.

Se pare că eforturile de salvare sunt în curs de desfășurare. În imagini se vede avionul prăbușit și apa lacului și oameni care se grăbesc cu mici ambarcațiuni să sară în ajutor posibililor supraviețuitori.

Citizen TV Kenya a postat un videoclip pe Twitter alături de o explicație la imaginea dată: „Zborul Precision Air plonjează în Lacul Victoria la aterizarea pe aeroportul Bukoba din Tanzania, autoritățile spun că operațiunile de salvare sunt în curs.

Vom reveni cu mai multe informații legate de tragedia de duminică, 6 noimbrie 2022.

O altă tragedie aviatică

Un avion de pasageri care venea din Santo Domingo, Republica Dominicană a luat foc după o aterizare forțată pe Aeroportul Internațional din Miami. Aeronava s-a prăbușit fix la aterizare.

Încendiul a izbucnit când a cedat partea din față a trenului de aterizare. Aeronava de tip McDonnell Douglas-82 a alunecat pe pistă, a lovit o baliză pentru comunicații și s-a oprit în afara pistei, potrivit relatărilor din presă.

În urma impactului, nasul avionului s-a făcut bucăți și aripa stângă a luat foc. Pasagerii au fost evacuați pe aripa dreaptă a avionului și au fost salvați. Trei persoane au fost transportate la spital, dar medicii au reușit să îi pună pe picioare.

„Am crezut că o să mor, de fapt. Era un bătrân lângă mine și îl îmbrățișam. A fost oribil. Ne ciocneam dintr-o parte în alta și toate ferestrele parcă se spărgeau și apoi totul e bine. Oamenii au început să fugă, iar eu parcă am sărit și am început să fug”, a declarat Paola Garcia pentru CBS Miami.