Actual International

Un alt atac armat, de această dată în Phoenix, Arizona, zguduie America. Poliția se află și acum la fața locului

Un alt atac armat, de această dată în Phoenix, Arizona, zguduie America. Poliția se află și acum la fața locului
Facebook Arizona Police

Informații despre un trăgător în plină acțiune au inundat rețelele de socializare duminică, 23 octombrie 2022, în timp ce poliția din Phoenix Arizona se îndrepta spre locul respectiv pentru a investiga faptele.

Un alt atac armat, de această dată în Phoenix, Arizona, zguduie America. Poliția se află și acum la fața locului. FOTO

Rapoartele privind un trăgător activ în Phoenix Arizona au apărut pentru prima dată pe rețelele de socializare în jurul orei 22.30 pe 22 octombrie (ora locală), în timp ce poliția a dezvăluit că în acastă dimineață de weekend se află la fața locului „în zona dintre 63rd Avenue și Lower Buckeye Road”.

Ultimele informații atestă că patru persoane au fost rănite în urma acestui incident.

„Poliția din Phoenix investighează în mod activ un incident de împușcare care a avut loc în zona 63rd Avenue și Lower Buckeye Road”, au scris chiar oamenii legii americani pe Twitter.

Primele opinii care au apărut pe rețele de socializare din SUA:

„Există informații că mai multe persoane au fost rănite în acest moment”

„Se așteaptă închideri de drumuri și trafic restrictiv în zonă.”

Poliția a anunțat că mai multe persoane sunt rănite în urma unui schimb de focuri într-o casă din sudul orașului Phoenix, sâmbătă, 22 octombrie 2022, seara.

În jurul orei 21:00, poliția a fost chemată la o locuință din zona dintre 63rd Avenue și Lower Buckeye Road după ce au fost raportate focuri de armă. Când au ajuns la fața locului, au găsit mai multe persoane rănite. Nu se cunoaște deocamdată gravitatea rănilor acestora.

În acest moment nu sunt disponibile informații despre suspecți. Aceasta este o poveste în curs de dezvoltare, după cum a relatat și Arizona’s Family, până va avea acces la informații actualizate.

Acest eveniment tragic vine după ce zilele trecute, un bărbat care, prin utilizarea unui ciocan, a atacat și jefuit un bărbat pe linia de metrou. Un filmuleț de pe telefonul mobil a surprins finalul calvarului.

Călătorul Nicholas Gregory a declarat că a încercat să intervină când l-a văzut pe suspect ridicând ciocanul și a devenit victima atacului. „Am văzut acea gheară (ciocan n.r.). Așa că am sărit cât de repede am putut și l-am doborât”, a spus Gregory.

Poliția din Phoenix a confirmat relatarea și a spus că investighează în prezent și acest caz și îl caută, în continuare, pe suspect.