Actual Diverse

O româncă înjunghiată, doi polițiști călcați cu mașina, un alt bărbat amenințat cu cuțitul, focuri de armă. Ce a spus agresorul

O româncă înjunghiată, doi polițiști călcați cu mașina, un alt bărbat amenințat cu cuțitul, focuri de armă. Ce a spus agresorul
dcnews.ro

În Austria, o româncă a fost înjunghiată de iubitul ei irakian. Bărbatul irakian, în vârstă de 41 de ani a intrat peste românca de 42 de ani în casă și în prezența fiicei, aceasta a fost înjunghiată în stomac. Apoi, bărbatul s-a dus la locul de muncă al femeii, i-a amenințat colegii, a călcat cu mașina doi polițiști, a furat o armă automată și a alergat câteva ore prin Linz, cu forțele de ordine după el.

Românca și irakianul au avut o relație, dar erau despărțiți

După ce a înjunghiat-o pe româncă, irakianul a plecat apoi în fugă din casă. Femeia atacată a putut să sune la poliție și la ambulanță, ca să alerteze autoritățile că un bărbat periculos este în libertate. Dar, între timp, agresorul a ajuns la locul de muncă al femeii și a amenințat cu cuțitul un alt bărbat, despre care credea că e un rival în dragoste. Partea bună este că, din fericire, nu a agresat pe nimeni.

Poliția în alertă

Ca urmare a celor întâmplate, poliția austriacă era în alertă și a făcut mai multe filtre prin orașul Linz. Ceea ce știau era faptul că irakianul era cu mașina, dar românca le-a spus greșit despre ce mașină era vorba. Femeia a spus poliției că agresorul a venit cu o dubă albă, dar el conducea un break negru.

Irakianul a călcat doi polițiști

În momentul în care a văzut un filtru de control, bărbatul a intrat cu viteză mare în oamenii legii, doi polițiști fiind călcați. Apoi, irakianul a luat arma automată de la unul dintre ei și, cu ajutorul ei, a furat o mașină din trafic.

Ce a urmat…

Irakianul, agresorul româncei, a ajuns în fața unui hotel și a început să tragă la întâmplare, dar nu a nimerit pe nimeni. Însă, la un moment dat, a rămas fără gloanțe, iar acela a fost momentul în care trupele speciale, care erau pe urmele lui, au intervinit și l-au arestat.

Cinci ore au trecut din momentul înjunghierii femeii și până când agresorul a fost arestat

Mai mult de cinci ore au trecut de când a fost înjunghiată românca și până când irakianul a fost arestat, ocazie cu care acesta a declarat că nu a făcut nimic. Irakianul era imigrant și aștepta un răspuns pentru cererea de azil.

În ce stare se află victimele

Acum, femeia de 42 de ani este în stare bună, rănile ei nefiind grave. Dar, din nefericire, unul dintre polițiștii călcați cu mașina este în comă, iar celălalt este în stare gravă în spital, potrivit digi24.ro.