Actual Diverse

Un caz ciudat. Polițiștii încearcă să facă legătura între moartea unei tinere și cea a unui șofer. Crimă sau accident?

Un caz ciudat. Polițiștii încearcă să facă legătura între moartea unei tinere și cea a unui șofer. Crimă sau accident?
epitesti.ro

Tânăra descoperită decedată pe câmp nu fusese dată dispărută.

În judeţul Teleorman, pe un câmp dintre localităţile Frumoasa şi Bragadiru, a fost găsită moartă o tânără în vârstă de 22 de ani. Tânăra avea semne de violenţă pe corp, potrivit polițistilor.

La momentul actual se fac cercetări

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili dacă femeia se afla într-un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un copac, bărbatul fiind găsit mort aseară, singur în autoturism.

În dimineața zilei de luni, 24 octombrie 2022, trupul neînsufleţit al unei tinere, care prezenta urme de violenţă, a fost găsit pe câmpul dintre localităţile Frumoasa şi Bragadiru, de către un bărbat, care a sunat la numărul de urgență 112.

Ca urmare a apelului la 112, la fața locului s-au deplasat poliţiştii. La locul indicat, aceștia au identificat-o pe femeie, fiind vorba despre o tânără din Alexandria, care luna trecută a împlinit vârsta de 22 de ani, potrivit celor reieșite din primele investigații.

Tânăra nu fusese dată dispărută

Conform celor precizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Teleorman, tânăra descoperită decedată pe câmp nu  fusese dată dispărută.

Pentru a stabili cauza decesului, trupul femeii a fost transportat la o unitate de medicină legaă, în vederea efectuării necropsiei.

Duminică seara, în aceeași zonă, a avut loc un accident rutier

În decursul zilei de azi, 24 octombrie 2022,  poliţiştii sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări pentru a stabili dacă există legătură de cauzalitate între decesul tinerei femei şi un accident rutier produs duminică seară, în jurul orei 21:40, între localităţile Bujoru şi Bragadiru, pe drumul judeţean 506, destul de aproape de zona în care fusese descoperit și cadavrul fetei.

Potrivit poliţiştilor care au făcut cercetarea la locul accidentului duminică seara, un bărbat în vârstă de 28 ani, din localitatea Bragadiru, conducea un autoturism în direcţia de deplasare Bujoru- Bragadiru şi a ieşit de pe carosabil, lovindu-se de un copac. Bărbatul care conducea autoturismul a fost găsit mort la locul accidentului, în urma impactului.

Ipoteze de lucru ale anchetatorilor

Surse judiciare au descoperit că fata și tânărul se cunoșteau. Acum se încearcă stabilirea unei legături între cele două morți.

Una dintre ipoteze ar fi că tinerii au fost împreună în cursul zilei de duminică. E posibil ca să fi existat un divergent între ei, fata să fi fost bătută și să fi murit. Tânărul a abandonat-o pe câmp, a plecat cu mașina și s-a sinucis.

Este doar o ipoteză de lucru fiindcă importante sunt constatările medicului legist care examinează cadavrul. Raportul lui va conține ce fel de lovituri prezenta fata, cu ce s-ar fi putut produce, dacă există urme de viol.

Criminaliștii vor stabili, pe baza probelor ridicate, dacă tânăra s-a aflat în mașina bărbatului sau nu.

A doua ipoteză de lucru ar avea ca punct de plecare un accident rutier. Bărbatul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de copac și a murit. Fata, rănită, a ieșit din mașină și a luat-o pe câmp încercând să ajungă la o localitate și să ceară ajutor. Noapte fiind, i-a fost greu să ajungă, iar loviturile din timpul izbiturii autoturismului, posibil și hemoragie interne, să o fi răpus. Iar dimineață a fost găsită pe câmp de un localnic. Și această ipoteză trebuie susținută de raportul medicului legist și cel al criminaliștilor din Poliție.