Actual International

Un comentator pro-Kremlin susține că temerile de asasinat l-au determinat pe Putin să se retragă de la summitul G20

Un comentator pro-Kremlin susține că temerile de asasinat l-au determinat pe Putin să se retragă de la summitul G20
Infoactual

Se spune că oamenii, în acestă viață, au de ales între cele două sentimente: iubire sau frică. Faptul că Putin se teme de un eventual asasinat demonstrează din plin faptul că acest lider de temut al omenirii a ales frica. Exact din același motiv a pornit și războiul. Dacă ar fi existat iubirea de oameni, lucrurile ar fi stat cu totul altfel, era liniște și pace pe planetă.

Un comentator pro-Kremlin susține că temerile de asasinat l-au determinat pe Putin să se retragă de la summitul G20

Președintele rus Vladimir Putin s-a retras de la summitul G20 din Bali din cauza temerilor sale de a fi asasinat a afirmat comentatorul pro-Kremlin Serghei Markov.

Potrivit comentatorului pro-Kremlin Serghei Markov, Vladimir Putin nu va participa la viitorul summit G20 din Bali din cauza temerilor că ar putea fi asasinat, potrivit thesun.co.uk și dailystar.co.uk.

Președintele rus a suferit cea mai mare umilință de până acum în invazia din Ucraina, când generalii săi au fost nevoiți să retragă trupele din regiunea strategică Herson. Fostul consilier al Kremlinului, Markov, acum analist politic, a postat pe Telegram, oferind trei motive pentru care crede că Putin s-a retras de la G20.

În primul rând, există o posibilitate clară ca forțele speciale din Ucraina, Marea Britanie sau SUA să încerce să-l asasineze odată ce a ieșit din Rusia, mai crede comentatorul pro-Kremlin.

În al doilea rând, Putin s-ar putea confrunta cu situații potențial umilitoare. El a prezentat un exemplu ipotetic în care un activist social cu handicap l-ar fi pus la pământ pe Putin, iar presa mondială ar fi difuzat ulterior imagini cu titlul „Președintele Rusiei este la pământ în patru labe”. „Sunt sigur că acest tip de situație este planificat de niște occidentali complet nebuni”, a declarat Markov.

În al treilea rând, el a adăugat: „După evenimentele din Herson, statutul Rusiei de mare stat este pus sub semnul întrebării. Ei vor pune presiune și vor cere o capitulare blândă”.

Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui Rusiei, a confirmat joi că delegația rusă la summitul G20 de la Bali va fi condusă de ministrul rus de externe Serghei Lavrov. Președintele Vladimir Putin nu va participa la eveniment.

„S-a decis ca Serghei Lavrov să reprezinte Rusia la summitul G20”, a declarat Peskov pentru TASS, potrivit dailystorm.ru.