Actual

Un jucător al Generației de Aur, laude pentru inspirația lui Laurențiu Reghecampf. Universitatea Craiova a învins CFR Cluj cu 3-2

Un jucător al Generației de Aur, laude pentru inspirația lui Laurențiu Reghecampf. Universitatea Craiova a învins CFR Cluj cu 3-2

Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă pentru Laurențiu Reghecampf, în meciul disputat aseară în Bănie. Antrenorul oltenilor l-a introdus pe Ante Roguljic în minutul 90+1, iar croatul a înscris golul victorios la ultima fază din meci.

Universitatea Craiova a revin de la scorul de 2-1!

Ultimele minute ale partidei disputate în Bănie l-au făcut pe „Mister” Ilie Dumitrescu să îi adreseze numai cuvinte de laudă antrenorului oltenilor, asta după ce și-a demonstrat din nou valoarea, mulțumită schimbărilor efectuate:

„O dinamică de joc foarte bună, un ritm foarte bun. Schimbările au fost… Și Dan Petrescu a mutat bine cu Petrila. Un meci cu foarte multe greșeli individuale la ambele echipe. Asta se numește inspirație, în ultimele minute de joc să-l introduci pe Roguljic, să rămâi fără mijlocaș central, când adversarul evoluează cu trei fundași centrali. Practic ai doar jucători ofensivi și Roguljic face diferența.”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf speră la locul 2, într-un campionat tot mai intens disputat:

„E greu, e a doua oară când am câştigat în ultima secundă. Eu cred că am făcut un meci bun. Suntem bucuroşi că am câştigat şi sper să continuăm pe acelaşi drum. Avem un meci greu cu Farul, mergem la Piteşte, ne aşteaptă o săptămână a Paştelui grea. Nu a fost uşor, cei de la CFR Cluj au revenit şi au condus cu 2-1. E foarte greu să revii cu CFR Cluj de la 2-1. Toată lumea a intrat bine, ne-am dorit toate cele 3 puncte. Nu le reproșez, dar a fost foarte ușor, la primul gol trebuia să ne comportăm altfel, ca o echipă care închide rezultatul pe final de primă repriză. La golul doi tot o eroare colectivă. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dacă reușim să câștigăm următoarele două meciuri, nu va fi ușor, dar dacă reușim, urmează dubla cu cele două echipe din vârful clasamentului și putem spera la locul 2. E mai frumos așa campionatul, noi nu avem absolut nimic în mână, cei de la CFR au multe puncte avans„, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2.

În urma acestui rezultat, rămân doar opt puncte între CFR Cluj, liderul clasamentului, și echipa de pe locul doi, FCSB. Universitatea Craiova se apropie la doar un punct de roș-albaștri, cu un total de 36 de puncte.