Diverse International

Un polițist, acuzat că avea în posesie imagini terifiante cu abuzuri asupra copiilor, a fost găsit mort la domiciliu

Un polițist, acuzat că avea în posesie imagini terifiante cu abuzuri asupra copiilor, a fost găsit mort la domiciliu

Din seria incredibil, dar adevărat. Un ofițer superior al Poliției metropolitane din Marea Britanie, acuzat de posesie de imagini cu abuzuri asupra copiilor, a fost găsit mort la domiciliu.

Un polițist, acuzat că avea în posesie imagini terifiante cu abuzuri asupra copiilor, a fost găsit mort la domiciliu. Ce spun colegii lui

Un inspector șef al poliției metropolitane engleze, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort în locuința sa. Acesta era acuzat de posesie și distribuire de imagini cu abuzuri asupra copiilor.

Informația a fost dezvăluită luni, 16 ianuarie 2023.  Ofițerul superior al Poliției metropolitane, confruntat cu acuzații de pornografie infantilă, a fost găsit mort în această locuință  la data de 12 ianuarie 2023.

Cadavrul polițistului a fost descoperit de colegii care erau îngrijorați de faptul că inspectorul-șef Richard Watkinson nu răspundea apelurilor lor telefonice.

O sursă a informat publicația The Sun că Watkinson urma să se prezinte joi la o secție de poliție, unde se aștepta să fie acuzat de posesie de imagini cu abuzuri asupra copiilor. După ce un număr mare de imagini indecente cu copii ar fi fost găsite într-o cameră secretă din locuința sa în urmă cu 18 luni, polițistul superior a fost arestat pe 9 iulie 2021.

El trebuia să se prezinte la proces și, cum nu s-a prezentat, ofițerii s-au dus la domiciliul său în după-amiaza respectivă și i-au descoperit cadavrul, au relatat colegii.

Despre acest caz se mai spune că a fost descoperită o presupusă conspirație pentru distribuirea de imagini indecente cu copii și se crede că Watkinson era îngrijorat că va fi numit public în legătură cu acest lucru.

Ofițerii Met au fost la o adresă din Buckinghamshire în după-amiaza zilei de joi, 12 ianuarie a.c., ca urmare a unor preocupări legate de bunăstare și au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, a confirmat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane. Nu s-au făcut precizări cu privire la cauza morții polițistului.