Lifestyle

Vedeta Antena 1 care a lucrat în videochat. A recunoscut tot: „Nu există calea mai ușoară…

Vedeta Antena 1 care a lucrat în videochat. A recunoscut tot: „Nu există calea mai ușoară…

Vedeta Antena 1 care a lucrat în videochat. Este vorba despre Andi Constantin, noua vedetă de la Antena 1. El este noul Burlac, iar 15 femei frumoase se luptă să îl cucerească.

Andi a fost concurent și la Survivor România

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, ce se descrie ca antreprenor și multiplu campion la fitness, este obișnuit cu reality show-urile. Este la a patra prezență într-o producție de acest tip, dar cu siguranță aceasta este cea mai importantă întrucât îl are pe el în prim plan. Andi a fost concurent și la Survivor România, prima ediție și deși era unul dintre favoriți a fost eliminat prematur din competiție.

Andi Constantin, noua vedeta de la Antena 1 a făcut videochat

Andi Constantin, acesta se bucură de un număr mare de admiratoare, care au căutat să afle cât mai multe detalii despre el. Astfel în 2018 a apărut pe internet un filmuleț cu el făcând videochat. Acesta a recunoscut că a lucrat în acest domeniu, când era mai tânăr pentru că avea nevoie de bani.

Andi: Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București

„Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București. Cu atât au putut părinții mei să mă ajute. Credeți că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulțumit și pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva.

Nu sunt mândru de trecutul meu

Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm”, a fost răspunsul lui Andi Constantin pentru femeia care l-a acuzat că a făcut videochat în trecut.