Actual Diverse

Viceprimarul comunei Călărași a ajuns la spital și acuză că ar fi fost bătut în sediul Primăriei de un consilier local

Viceprimarul comunei Călărași a ajuns la spital și acuză că ar fi fost bătut în sediul Primăriei de un consilier local
facebook.com

Într-o primărie din județul Botoșani a avut loc un adevărat scandal. Viceprimarul susține că a fost bătut de un consilier, chiar în sediul instituției.

Susținând că a fost înjurat, umilit și bătut de un consilier local, chiar în sediul Primăriei, viceprimarul comunei Călărași din județul Botoșani, Daniel Ripiceanu, a depus plângere la Poliție.

Consilierul local, acuzat de viceprimar, este Corneliu Vrajotis, soțul primăriței din comună, Elena Vrajotis.

Viceprimarul comunei Călărași a ajuns la Spitalul Județean din Botoșani, cu dureri de cap, după incident. Ulterior, el a depus și respectiva plângere la Poliție.

Viceprimarul Ripiceanu  (numit în această funcție după alegerile locale din 2020, din partea PNL, același partid din care fac parte primărița și consilierul local Corneliu Vrajotis) a declarat: „Mi-a tras o palmă și apoi mi-a dat doi pumni. Dacă nu fugeam nu mai vorbeam acuma cu dumneavoastră”.

Neregulile din Primărie au condus la neînțelegeri

În primăvara anului 2022, cei doi politicieni au început să nu se mai înțeleagă. Neînțelegerile au început în momentul în care viceprimarul nu a mai vrut să semneze anumite documente, constatând o serie de nereguli în Primărie.

„Nu am vrut să fiu părtaș. Ei vor să scape de mine pentru că eu nu am mai vrut să fiu părtaș la ilegalitățile pe care le fac ei”, se apără viceprimarul.

Iar din momentul respectiv, susține Daniel Ripiceanu, a început să fie jignit și marginalizat.

De asemenea, viceprimarul a declarat: „Anterior, am mai fost scuipat, denigrat. Angajații se tem să și discute cu mine. Se tem să meargă și cu mine în mașină”.

Convorbirea dintre viceprimar și consilierul local, înregistrată

Joia trecută, însă, conflictul a degenerat, când Corneliu Vrajotis a venit în biroul viceprimarului și a început să-i reproșeze că a discutat cu un consilier din opoziție. Viceprimarul a înregistrat convorbirea, iar în aceasta se aude cum alesul local îl jignește pe viceprimar.

„Uăi că…le, tu ai tupeul să mă minți în față, măi, nesimțitule, măi ordinarule, porcule? Te-ai dus la Broscoi? Tu te vinzi pentru așa ceva, nu-ți este rușine ?(…) Te-am pus vice că așa am vrut eu. Și care este recompensa ta față de mine? Băi, care-i recompensa ta față de mine? Uăi, boule, care-i recompensa ta?”, îi spune consilierul viceprimarului.

Viceprimarul a fost lovit de consilierul local

Pe finalul înregistrării se aud zgomote, iar viceprimarul spune că în acel moment a fost atacat și lovit de către consilier, moment în care a dărâmat și un birou cu tot cu calculator.

Referitor la cele întâmplate, primarul comunei Călărași nu și-a exprimat un punct de vedere până în acest moment, potrivit gandul.ro.