Actual Diverse

Video viral. Incredibilă reacția unui câine după ce a fost ”trădat” de celălalt animal al familiei pentru că a făcut prostii

Video viral. Incredibilă reacția unui câine după ce a fost ”trădat” de celălalt animal al familiei pentru că a făcut prostii
captura video

Un videoclip a devenit viral în mediul online și a ajuns să strângă milioane de vizualizări. Reacția a doi câini din rasa Labarador care sunt certați de stăpânul lor pentru că au făcut câteva năzbâtii este incredibilă. Ne lasă cu gura căscată, la propriu, sau ne face să râdem cu poftă.

Incredibilă reacția unui câine după ce a fost ”trădat” de celălalt animal al familiei pentru că a făcut prostii

În imaginile filmate se văd câinii familiei, așezați în fața unei grămezi de hârtii, iar stăpânul filmează cum își întreabă animăluțele cine a făcut mizeria din sufragerie.

În fața lui stau patru câini, trei din rasa Labrador și un câine din rasa Terrier. Bărbatul începe să își certe patrupezii, întrebându-i cine a fost cel care a greșit, iar în acel moment, unul dintre Labradori ridică o lăbuță și arată către fratele său geamăn.

În momentul în care acesta îl atinge pe fratele său, cel acuzat se întoarce supărat și îl împinge cu boticul în cap, vizibil afectat de faptul că a fost pârât în fața stăpânului. Atunci când a văzut scena dintre câinii săi, stăpânul a izbucnit în râs și a postat videoclipul imediat în mediul online să ne bucure și pe noi cu imaginile unice și fascinante.

@petsbaby

🐶the dog is angry 😡😤#foryoupage #foru #funnyvideos #dogs #dogsoftiktok #dogperson

♬ original sound – briancaqrbgsy

Reacția patrupedului este încă intens mediatizată, videoclipul strângând milioane de vizualizări și peste 5,3 milioane de aprecieri. De asemenea, acesta a fost distribuit, până la ora închiderii ediției de peste 750 de mii de ori și a strâns peste 50 de mii de comentarii.

Câteva comentarii pe care utilizatorii le-au postat alături de videoclipul lansat pe Tik Tok sunt acestea:

„Cu siguranță cei doi nu vor mai împărți mâncarea”/ „Și așa se strică o prietenie”/ „E amuzant cum niciunul din ceilalți câini nu se bagă în acest conflict”/ „Aș vrea să știu ce au discutat după cei doi/ „Am murit de râs”/ „Nu-mi vine să cred că l-a trădat”/.”