Actual International

Zbuciumata viață a fostei prințese, găsită moartă în vila ei din Spania. Răpusă de droguri sau victimă a fostului soț?

Zbuciumata viață a fostei prințese, găsită moartă în vila ei din Spania. Răpusă de droguri sau victimă a fostului soț?

Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului a fost găsită moartă în Spania. Americanca de origine poloneză era în conflict cu tatăl celor trei fiice ale sale, suspectat de incest. Kasia avea 45 de ani, trupul ei neînsuflețit fiind găsit duminică de polițiști, potrivit Sky News.

Zbuciumata viață a fostei prințese, găsită moartă în vila ei din Spania. Răpusă de droguri sau victimă a fostului soț?

Gallanio a fost cea de-a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, 73 de ani, unchiul emirului Qatarului.

S-au căsătorit în 2004 și au avut trei fiice. S-au despărțit și s-au luptat timp de 10 ani pentru custodia fetelor, după ce Kasia l-a acuzat că a agresat-o sexual pe fiica mai mare. Fostul soț, însă, a negat acuzațiile.

Kasia Gallanio a pierdut custodia, iar cei trei copii locuiesc în prezent cu tatăl lor pe luxosul Avenue Montaigne de lângă Champs-Elysees din Paris.

Născută în Los Angeles și de origine poloneză, Kasia locuia într-una dintre casele cuplului din Marbella. Potrivit presei occidentale, suferea de depresie și avea probleme cu alcoolul.

Primele investigații arată că fosta prințesă a murit din cauza unei supradoze de droguri, însă analizele post mortem vor stabili cu exactitate cauza decesului. Pe corpul ei nu au fost descoperite urme de violență.

Fostul ei soț locuiește în Franța din 1992, fiind forțat să plece în exil din cauza unei presupuse implicări într-o lovitură de stat împotriva liderului Qatarului.

Moartă după o luptă crâncenă în instanță

Moartea Kasiei Gallanio pune punct unui lung conflict legal care a început cu mai bine de zece ani în urmă. Depresivă, frumoasei brunete i-a fost retrasă custodia copiilor, în special din cauza dependenței de alcool, în favoarea tatălui lor.

Locuind pe bulevardul Montaigne din Paris, fostul ei soț, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, se bucură de o avere gigantică. Cu toate acestea, nu i-a convenit deloc că gemenele sale de 17 ani, Noûr și Louna, au fugit pentru câteva luni la mama lor în Spania. Potrivit Le Parisien, acesta ar fi refuzat să le reprimească în vasta sa reședință de 5.000 m2, iar cele două moștenitoare ale familiei regale din Qatar sunt acum nevoite să locuiască în „hoteluri modeste”.

Pe de altă parte, asupra lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, care se bucură de imunitate diplomatică, planează încă multe semne de întrebare. Dacă a recunoscut că s-a culcat cu fiicele sale, acest fost ministru Qatar, în vârstă de 74 de ani, a negat prin avocatul său orice relație incestuoasă. La rândul său, fiica reclamantă susține că a fost atinsă „pe piept și pe fese” de când mama ei a părăsit domiciliul familial. Cea mai mică dintre cele trei fiice locuiește încă cu tatăl ei și ar fi în situația de a abandona școala.