Actual

Revoluția românească din domeniul comerțului. Depozitele virtuale se extind în alte state europene

Revoluția românească din domeniul comerțului. Depozitele virtuale se extind în alte state europene

Revoluția românească din domeniul comerțului. Românii sunt inventivi și pot veni cu idei inteligente și extrem de folositoare. Acesta este cazul și unei inițiative românești care a schimbat regulile în domeniul comerțului cu materiale de construcții. Este vorba de ideea unor depozite virtuale. Această inițiativă te scapă de stresul depozitării și îți poate ușura viața.

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene. Cu un istoric de nouă ani pe piața românească și o creștere anuală constantă de 50%, Vindem-Ieftin.ro are acum în vizor expansiunea europeană.

Revoluția românească din domeniul comerțului

A fost atins un număr proiectat de 200 de Depozite Virtuale pentru domeniul materialelor de construcții, până la sfârșitul anului 2025. Mai departe, strategia include extinderea în alte trei țări europene: Bulgaria, Polonia și Ungaria.

Revoluția românească din domeniul comerțului. ,,Este timpul să ieșim din sfera comerțului cu cheltuieli enorme de funcționare și să eficientizăm tranzacționarea, cu accent pe clienți și furnizori. Asta va demonstra ce înseamnă cu adevărat Depozitul Virtual. Iar România poate sa devină epicentrul unei schimbări radicale în peisajul comercial european.”, a spus Cosmin Răileanu, CEO-ul companiei Vindem-Ieftin.ro.

Unic în România

Franciza Depozit Virtual, unică în România, permite oricărei persoane cu talent și bune abilități de vânzări să își deschidă propriul depozit. Fără grija stocurilor, a spațiilor, a angajaților sau a costurilor logistice și să devină antreprenor. Produsele sunt vândute direct de la fabrică la client. Transformând întregul model de business într-unul eficient și digitalizat. Cu câștiguri cu mult peste mediile pieței.

Revoluția românească din domeniul comerțului. Această propunere de afaceri nu vine doar cu avantajul unei inovații de top, ci și cu o formulă financiară. Care este extrem de atractivă pentru potențialii francizați. Un generos comision de 45-50% din adaosul realizat lunar. Spre comparație, înființarea unui depozit tradițional implică investiții între 50.000 și 200.000 de euro. În timp ce Depozit Virtual necesită doar un cost de activare de 1.190 de euro, care se va majora la 2.500, de la 1 ianuarie 2024.

Depozit Virtual

Dacă un Depozit Virtual poate câștiga, în România, între 3.000 și 12.000 euro lunar, este evident că va fi atractiv pentru orice vânzător din Europa.

„Depozit Virtual nu este doar răspunsul la nevoile actuale ale pieței, ci este o viziune pentru viitor. Vedem o oportunitate imensă în Europa și suntem hotărâți să aducem această inovație românească la nivel continental. Căutăm parteneri care să împărtășească această viziune și împreună să redefinim comerțul european cu materiale de construcții.”,  subliniază CEO-ul Cosmin Răileanu.

Primul market network din domeniul materialelor de construcții

Vindem-Ieftin.ro nu doar că a anticipat viitorul, ci lucrează activ pentru a-l modela. În acest moment de răscruce, în care inteligența artificială pare că va automotiza enorm de multe procese, chiar și pe zona de consultanță/vânzări, compania mizează pe contactul uman în această industrie, tocmai pentru ca acest diferențiator să fie un atuu și mai puternic.

Vindem-ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții din România care funcționează pe vânzare consultativă, direct din fabrică, către orice tip de șantier. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro la finalul anului 2022 și estimează o creștere accelerată în următorii ani.