Actual International

A murit pe plaja din Odesa, când a sărit în aer sub ochii soției și ai fiului. Nu a ținut cont că terenul este minat

A murit pe plaja din Odesa, când a sărit în aer sub ochii soției și ai fiului. Nu a ținut cont că terenul este minat
Foto: digi24/video: youtube

Weekend, timp liber, căldură, soare. Și toate acestea îi determină pe oameni să meargă la munte sau la Mare. Dar sunt și excepții de la regulă, atunci când este război, terenurile sunt minate, există atenționări meteo, deci ne abținem de a frecventa astfel de locuri, în asemena cazuri excepționale. Numai că unii nu văd și nici nu aud.

A murit pe plaja din Odesa, când a sărit în aer sub ochii soției și ai fiului. Nu a ținut cont că terenul este minat

Un bărbat a murit după ce a călcat pe o mină amplasată pe o plajă din Odesa. Autoritățile au lansat numeroase avertismente ca oamenii să evite plajele din cauză că sunt minate, dar apelurile lor nu sunt întotdeauna luate în serios.

Bărbatul era cu soția și fiul pe plaja din Odesa. În timp ce mama și fiul despachetau lucrurile, el a vrut să intre în apă, ca să vadă cât e de adâncă și dacă este rece. Câteva minute mai târziu, o mină a explodat, iar bărbatul a murit, titrează Unian.net. La fața locului s-a deplasat imediat o echipă care anchetează cum s-a ajuns la această situație.

Autoritățile ucrainene avertizează încă o dată oamenii să ia în serios apelurile privind plajele minate.

Cu numai câteva ore înainte de această tragedie, o altă mină a explodat la 20 de metri de Odesa, a spus, pentru presa locală, Serghei Bratchuk, administratorul regional.

Acest bărbat nu a murit din cauza unei insolații, a unui atac inamic, a murit aruncat în aer de o mină. Nu știu de câte ori trebuie să repet tuturor celor care încearcă să devină principalul candidat la <Premiul Darwin> pentru cei mai proști și iresponsabili și care, împreună cu copiii – mici sau mai mari – încearcă să facă selfie-uri cu panourile pe care scrie <Mine>. Acum, când este război si totul este minat. Nu credeți? Nici acest om, din păcate, nu a crezut. Dar a murit din cauza unei mine„, a mai menționat Serghei Bratchuk, oficialul de la Odesa.

Minele sunt un real pericol. Zilele trecute, un scurt reportaj difuzat de Antena3, arăta cum se filmau oamenii la Odesa, in timp ce bombele cădeau din avioane, direct în Mare. Fetele își fac selfie, se filmează. Bărbații beau, râd și fac glume pe seama bombelor. Dar cu acestea nu este de glumit, ne-o demonstrează și povestea tristă a celui care a încercat apa Mării cu propria viață.