Actual Diverse

Accident straniu. O fetiță de trei ani a murit după ce a fost găsită în interiorul unei mașini de spălat

Accident straniu. O fetiță de trei ani a murit după ce a fost găsită în interiorul unei mașini de spălat
pixabay

O întâmplare de-a dreptul halucinantă. O fetiță de trei ani a murit în mod tragic, la Paris. A fost găsită în interiorul unei mașini de spălat în casa familiei sale.

Un accident straniu. O fetiță de trei ani a murit, după ce a fost găsită în interiorul unei mașini de spălat

O anchetă a fost lansată la Paris după ce joi, 12 ianuarie 2023, corpul unei fetițe de trei ani a fost găsit în interiorul unei mașini de spălat. Acest incident tragic a fost semnalat vineri 14 ianuarie de cotidianul Le Parisien, prin intermediul Parchetului capitalei.

Micuța a fost descoperită de tatăl ei și de un alt frate al acesteia în jurul orei 22:30 în locuința lor din arondismentul 20 al capitalei franceze Paris. În acel moment, ea era încă în viață, deși în stare critică. Ea a fost declarată moartă în jurul orei 23:30, la doar o săptămână după ce și-a sărbătorit a treia aniversare.

Cauza decesului nu poate fi confirmată până când nu se efectuează o autopsie post-mortem. Totuși, teoria inițială este că fetița s-a sufocat.

„Trebuie să fim atenți”, a comentat o sursă apropiată anchetei. „Nu știm încă ce s-a întâmplat. Aparent, nu prezenta urme de bătaie”. Autopsia va dezvălui mult mai multe. Potrivit declarațiilor tatălui, în vârstă de 48 de ani, ușa mașinii de spălat era închisă în momentul descoperirii.

Ceva straniu, pentru că anchetatorii au spus: „Nici aparatul electrocasnic nu fusese în funcțiune recent”.

După ce s-a întors de la serviciu, tatăl a luat cina cu soția sa, în vârstă de 37 de ani, și cu unul dintre copiii lor. Familia era formată din cinci persoane, în total. „Cel mai în vârstă are 18 ani, apoi mai sunt fiii cu vârste cuprinse între șapte și 16 ani și, în final, victima”, a continuat sursa citată.

„Aparent, părinții nu știau exact ce făceau ceilalți patru copii ai lor în timpul cinei. Abia la sfârșitul mesei, părinții au devenit îngrijorați de absența fetei”, au explicat oamenii legii parizieni.

La un moment dat, „întreaga familie a pornit apoi să o găsească. Au căutat-o în interiorul apartamentului, dar și afară, cerând ajutorul vecinilor. Odată ce a fost găsit corpul fiicei sale, tatăl a sunat imediat la Samu”, au mai menționat aceștia.

Cercetările continuă pe cazul dat.