International

Alt deces la Moscova. Un director de la Lukoil a murit subit, după ce „s-a tratat de mahmureală”

Alt deces la Moscova. Un director de la Lukoil a murit subit, după ce „s-a tratat de mahmureală”

Continuă în Rusia să se înregistreze decese suspecte. Surprinzător, de această dată știrea și amănunte despre cel care a murit au dat chiar presa rusă. Moartea directorului se înscrie în rândul deceselor suspecte din ultima vreme.

Alt deces la Moscova. Un director de la Lukoil a murit subit, după ce „s-a tratat de mahmureală”

Astfel am aflat că unul dintre foștii manageri de top ai companiei Lukoil s-a stins din viață în urma unui „tratament” bizar pentru mahmureală. Acesta a acuzat stări de rău și dureri de inimă, apoi a fost găsit mort într-un loc și mai bizar.

Alexander Subbotin, un fost director al companiei petroliere de stat Lukoil a fost găsit mort duminică în subsolul unei case din regiunea Moscovei, relatează TASS.

The Moscow Times a scris că Alexander Subbotin, un fost director de top al companiei petroliere Lukoil, a murit în Mytishchi după o ședință cu șamanii locali. Subbotin a fost membru al consiliului de administrație al Lukoil Trading House Ltd.

Este posibil ca Alexander Subbotin să fi murit după o ședință anti-hango cu șamanul Magua și soția sa, cei doi găzduind clienții în casa lor privată și oferind tratament cu broaște otrăvitoare, potrivit canalului de Telegram numit Mash.

Care ar fi cauza decesului și unde a fost fost găsit cadavrul

Alexander Subbotin cunoștea de mult timp familia Magua și apela regulat la serviciile lor, însă ultima sesiune nu a decurs așa cum trebuia. El a apelat la serviciile acestora pentru a scăpa de o mahmureală, însă s-a simțit rău și inima a început să-l doară. Șamanul Magua și soția sa au decis să nu cheme ambulanța și au încercat să îl vindece pe Subbotin cu Corvalol, un medicament indicat pentru hipertensiunea arterială. După tratament, petrolistul a fost pus să doarmă în subsol, unde a murit. La sosirea poliției, șamanii au declarat polițiștilor că erau doar prieteni cu persoana decedată, scrie capital.ro.

Potrivit presei ruse, în timpul procedurii, șamanii taie pielea și pun venin de broască în rană. Ulterior, se presupune că pacientul se simte mai bine după ce vomită acest venin. De asemenea, șamanii invocau spiritele, sacrificau animale și îi scăldau pe cei pierduți în sânge de cocoș.

Alexander Subbotin este fratele lui Valery Subbotin, fostul vicepreședinte al Lukoil pentru aprovizionare și vânzări de petrol. A lucrat în biroul central și a fost perceput ca unul dintre succesorii președintelui Vagit Alekperov.