Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Berecleanu, mesaj fulminant pe Facebook: Va rog, nu taceti!”
Showbiz

Andreea Berecleanu, mesaj fulminant pe Facebook: Va rog, nu taceti!”

Andreea Berecleanu, mesaj fulminant pe Facebook: Va rog, nu taceti!”

Andreea Berecleanu, fosta jurnalistă de la Antena 1, a transmis un mesaj fulminant pe contul său de socializare în care încurajează românii să-și exprime părerea. După 27 de ani de televiziune, frumoasa vedetă poate să-și exprime opinia, „respectând adevarul și dreptatea”.

„Sunt un om care respecta si cauta adevarul! Sunt un om educat de parinti si bunici doar in acest spirit. Mi-am ales profesia de jurnalist pentru ca sunt un om curajos. Si asa voi ramane. Ca prezentator de stiri, nu poti fi decat echidistant, nu poti transmite decat impartialitate.

Andreea Berecleanu, mesaj fulminant: Ceasta e regula de aur respectata in toata lumea

Aceasta e regula de aur respectata in toata lumea. Ceea ce eu am facut 27 de ani. In acest moment, eu nu mai sunt prezentator de stiri. Dar fundamental, ca jurnalist, e normal sa ai o opinie. Acum, pot si trebuie sa o exprim, respectand adevarul si dreptatea.

Nu voi tacea si stiu ca sunteti multi cu opinii informate si pertinente! Va rog, nu taceti! Va rog sa nu va cenzurati! Libertatea de exprimare trebuie sa ne ramana! Sa aveti aceasta credinta. Sa aveti o saptamana buna, sa fiti sanatosi si destepti! Cu dragoste, Andreea”, este mesajul scris de Andreea Berecleanu pe contul personal de socializare.