Info Actual

Info Actual > Politică > Atac dur la adresa Citu: “Il doare in c*r de tara asta!”
Politică

Atac dur la adresa Citu: “Il doare in c*r de tara asta!”

Atac dur la adresa lui Citu. Daniel Zamfir, senator PSD, a fost testat pentru coronavirus si a iesit negativ, insa este preocupat de gestul colegului sau, Vergil Chitac, senator PNL, depistat pozitiv la Covid-19.

”Întâmplarea face să mă fi testat ieri seară și a ieșit negativ, deci sunt în regulă. Acum, eu cred că e o situație pe care nu am cum să o calific. Gestul domnului Chițac de a merge la acea manifestare deși era suspect, de a nu fi dus cu izoleta… suntem deja într-o situație în care iresponsabilitatea a devenit deja desuet și mă gândesc și la gestul prim-ministrului, de astăzi, care a venit de mânuță cu ministrul Sănătății și au dat proba iresponsabilității maxime. El însuși suspect a venit să anunțe că se autoizolează după ce a răspândit virusul prin toată sala aceea!” a spus Daniel Zamfir la Realitatea Plus, vineri seara.

Atac dur la adresa lui Citu: Ce probă mai mare de monument de iresponsabilitate?

”Îmi cer scuze dacă mai am deviații de limbaj, dar nu-mi găsesc cuvintele așa de ușor. Dom’le, suntem într-un film cu proști. Un film în care n-am crezut vreodată că am să ajung, plecând de la demisia de ieri: cum să chemi tu 400 și ceva de parlamentari și cu un sfert de oră înainte domnul Cîțu să-și depună mandatul. Nu pot să ma abțin: omul ăsta e bine?, ca să zic așa…”, a întrebat senatorul.

”Păi ăsta ar trebui să se autoizoleze. Să se ducă în vârful muntelui să nu-l mai vadă populația macăr vreo 20 de ani, ca pe PNȚ. El ne spune că renunță la mandatul de prim-ministru pentru că așa ar avea partidul lui mai multe șanse să câștige alegerile? Păi, dom’le… îl doare-n cur… în, în cot de țara asta! Ce probă mai mare de monument de iresponsabilitate?”, a mai spus nervos senatorul Daniel Zamfir, potrivit DcNews.