International

Azi, Prințul William împlinește 40 de ani. Cu ce nume îl alintă fiica sa, Charlotte

Azi, Prințul William împlinește 40 de ani. Cu ce nume îl alintă fiica sa, Charlotte
evz.ro

Azi, 21.06.2022, Prinţul William împlineşte 40 de ani şi este de aşteptat să sărbătorească alături de soţia sa Kate Middleton şi cei trei copii George, Charlotte şi Louis.

Din partea cui a primit Prințul William primele felicitări la împlinirea vârstei de 40 de ani

Primul care l-a felicitat pe William cu ocazia aniversării zilei de naştere a fost chiar tatăl său, Prinţul Charles.

În ziua celebrării zilei de naștere a fiului său cel mare, Prințul Charles a fost primul care a distribuit două fotografii pe pagina oficială de Instagram Clarence House.

Cu această ocazie, Prinţul Charles a scris: „Îi urez ducelui de Cambridge o aniversare de 40 de ani foarte fericită”.

Urarea este însoţită de mai multe fotografii surprinse în ultimele patru decenii în care Charles apare alături de fiul său.

Unde își va sărbători William ziua de naștere

Cel mai probabil William îşi va sărbători ziua de naştere la Palatul Sandringham, potrivit presei britanice. Petrecerea va fi dedicată şi soţiei sale, Kate, pentru că ceremoniile pentru ziua ei de naştere de pe 9 ianuarie au fost anulate la momentul respectiv.

De asemenea, presa britanică scrie că cel mai probabil Regina Elisabeta va lipsi de la petrecere din cauza problemelor de sănătate.

Viața personală a lui William, pe scurt

William s-a născut în 1982 şi este al doilea în linia succesiunii la tron după tatăl său, Prinţul Charles.

William a fost unul dintre cei mai fotografiaţi bebeluşi de pe planetă în anii 80. Începând cu anul 1984, în lumina reflectoarelor, a intrat şi fratele său, prinţul Harry.

Așa cum este bineștiut, cea mai mare încercare prin care a trecut William a fost moartea tragică a mamei sale, Prinţesa Diana, în 1997 când el avea 15 ani.

William a terminat şcoala la începutul anilor 2000 şi s-a mutat în Scoţia, unde a urmat cursurile Univerisităţii Saint Andrews. Acolo a cunoscut-o pe Kate Middleton, cea care avea să îi devină ulterior soţie.

William a lucrat în mai multe domenii printre care cel imobiliar, la terminarea facultăţii. Dar, în paralel s-a antrenat cu Forţele Aeriene Britanice şi a devenit locotenent în anul 2009.

În 2007 s-a despărţit de Kate Middleton pentru o perioadă scurtă, însă 3 ani mai târziu a decis să o ceară de soţie şi pentru ca momentul să fie memorabil, William i-a oferit inelul de logodnă al Prinţesei Diana, mama sa.

William şi Kate s-au căsătorit în aprilie 2011, la Westminster Abbey. În anii care au urmat s-au născut cei trei urmaşi ai cuplului:

  • George – în anul 2013
  • Charlotte -în anul 2015
  • Louis -în anul 2018

Ziua de naștere a Prințului William este o bună ocazie de a a evidenția cum se alintă membrii familiei regale de Cambridge

În 2021, de Ziua Mamei, Ducele și Ducesa de Cambridge au distribuit pe contul lor de Instagram fotografii cu felicitările pe care copii lor le-au făcut în memoria Prințesei Diana.

În textul pe care Prințesa Charllotte l-a scris pentru Prințesa Diana, micuța a dezvăluit și apelativul pe care îl flosește atunci când vorbește cu și despre tatăl său.

Astfel, Prințesa Charlotte a scris în felicitare: „Dragă bunică Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei, te iubesc foarte mult. Papa îți simte lipsa. Multă dragoste, Charlotte”.

Dar, în timp ce micuța îi spune tatălui său „Papa”, Prințul William a fost auzit strigând-o pe fiica sa folosind o poreclă de inspirație franceză.

Așadar, în timp ce Ducele și familia lui au vizitat grădina mamei lui Kate Middleton, Back to Nature, la Chelsea Flower Show, Prințul William i s-a adresat fiicei sale cu apelativul „Mignonette”, care în franceză înseamnă drăguțo. De asemenea, Kate îi spune fiicei sale „Lottie”,potrivit fanatik.ro

Când a avut loc ruptura dintre prințul William și fratele său, Harry

Până în anul 2017, când s-a dedicat în totalitate îndatoririlor regale, Prinţul William a continuat să piloteze elicoptere.

Din acel moment a început şi ruptura cu fratele său Prinţul Harry, de care era foarte apropiat în copilărie.

Potrivit aceleiași surse citate, trecerea în nefiinţă a Prinţului Philip şi capacitatea tot mai redusă de deplasare a Reginei Elisabeta fac ca William să intre în cea de a cincea decadă a vieţii cu o responsabilitate legată de viitorul Casei Regale mai mare ca niciodată.

William este al doilea în linia succesiunii la tron aşa că ziua când va deveni rege ar putea să nu fie foarte departe.