Lifestyle

Bia Khalifa dă că cu Fulgy de pământ! „I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri”

Bia Khalifa dă că cu Fulgy de pământ! „I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri”

Relația dintre Bia Khalifa și Fulgy nu a durat mult. Însă, în scurtul timp petrecut împreună, cei doi au adunat multe resentimente unul față de celălalt. Fiul Clejanilor a declarat că el a inițiat despărțirea și că îi pare rău că a cunoscut „o asemenea speță de om”. Pe de altă parte, Bia Khalifa, model în numeroase clipuri muzicale și pe OnlyFans, îl acuză pe fostul iubit de probleme cu drogurile și de informații defăimătoare la adresa ei.

Fulgy a declarat că fosta lui parteneră a plecat în Spania pentru a presta servicii în schimbul a 30.000 de dolari. Decizia ei de a face acest lucru ar fi pus punct relației dintre cei doi. Deși Bia Khalifa admite că a primit un bacșiș de 30.000 de dolari pe platforma OnlyFans, ea susține că plecarea ei în Spania nu are nicio legătură cu abonatul generos. De fapt, ea ar fi mers să-și viziteze familia, care s-a arătat vehement împotriva relației ei cu Fulgy.

Fulgy nu era pe placul „tatălui-socru”

Într-o declarație făcută pentru ziarul Cancan, Bia Khalifa a afirmat următoarele despre șederea ei în Spania și opinia pe care a primit-o de la familie:

„Am stat patru zile în Spania, am mers pentru că a fost ziua de naștere a lui tati, i-am făcut o surpriză pe 17 februarie. Am plecat acolo cu sora mea, am stat la familie, nu am stat la hotel, am stat toată ziua cu familia, sora mea și-a luat permisul, ne-am plimbat… N-am nicio treabă cu ce zice Fulgy, n-am nicio legătură. Am vorbit cu tata despre ce a spus Fulgy și tata e un om normal, nu cum e la Fulgy, unde cu toții au o mică problemă, ca să nu spun mai mult… Tata m-a sfătuit să nu bag în seamă chestiile astea, eu fiind non-stop cu el… Și, când am văzut articolul, ce a spus Fulgy despre mine, i-am explicat lui tati că nu merge așa în lumea asta mondenă și că, oarecum, oamenii așteaptă un răspuns de la mine, dacă nu, rămâne bătut în cuie ce s-a spus. Și nu am urmat sfatul lui tati, pentru că asta mi se pare o chestie ieșită din comun. El s-a apucat să inventeze, iar eu, în primul rând, sunt șocată. Adevărul? Adevărul e că eu am fost o persoană ok cu el, nu știu de ce a făcut asta? Din toate punctele de vedere!” a declarat aceasta, fiind apoi citată de romaniatv.net.

Ce spune Bia Khalifa despre despărțirea momentului

În încheierea declarațiilor sale, Bia Khalifa a dezmințit informația transmisă de Fulgy pe canalele de comunicare. În plus, ea s-a revanșat, dezvăluind că fiul Clejanilor i-ar fi luat bani pentru a-și cumpăra droguri. Amintim că tânărul a fost prins drogat în repetate rânduri, inclusiv la volan, dar a afirmat că s-a lăsat de consumul de substanțe interzise.

„I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri, era un drogat terminat… Omul nu e în stare să facă nimic”, a spus modelul cu privire la despărțirea de Fulgy.