Actual Social

București. Fals medic ginecolog abuza sexual femei după ce le seda. Una dintre victime a fost la un pas de moarte

București. Fals medic ginecolog abuza sexual femei după ce le seda. Una dintre victime a fost la un pas de moarte
Facebook

Josef Kopp, un bărbat care pretindea că este medic ginecolog și singurul cadru medical avizat să provoace avorturi cu ajutorul pastilelor a fost arestat preventiv

Nenorocirile s-au petrecut pe raza Sectorului 1 al Capitalei, iar ancheta arată că cel puțin trei femei au fost abuzate sexual în timp ce se aflau sub anestezie. Mai mult, acesta ar fi folosit și jucării sexuale.

O femeie a sângerat până aproape de moarte

Una dintre victime a fost la un pas de moarte, după ce a suferit o hemoragie internă în cabinetul privat al lui Kopp, de unde a fost luată cu ambulanța.

Individul, despre care anchetorii susțin că nu are studii medicale, a fost dus în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1, care au decis arestarea lui preventivă.

Din arest, în control judiciar

După expirarea primului mandat de arestare, acesta a fost trecut în arest la domiciliu, iar la data de 30 iunie, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis că poate fi cercetat, în continuare, sub control judiciar, titrează Gândul.ro.

”Dispune înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpatul Kopp Josef, pe o durată de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, potrivit deciziei instanței.

Cum hotărârea nu este definitivă și a fost deja contestată de procurori, Kopp Josef rămâne în arest la domiciliu cel puțin până se judecă la Tribunalul București contestația.

Dacă și Tribunalul București va decide că poate ieși din arest la domiciliu, Josep Kopp va avea interdicție să plece din București și să ia legătura în vreun fel cu victimele sale și cu familiile acestora.