Actual Social

Capitala va avea un patinoar competițional, singurul de până acum! Primarul sectorului 4, Daniel Băluță a demarat lucrările

Capitala va avea un patinoar competițional, singurul de până acum! Primarul sectorului 4, Daniel Băluță a demarat lucrările
facebook.com

„Bucureştiul este singura capitală europeană care nu are pationar competiţional”, a spus Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Pentru a „schimba” această situație, în București au început lucrările pentru construirea primului patinoar construit vreodată în București.

FOTO facebook.com

Se întâmplă în Sectorul 4 al Capitalei și este vorba de construirea unui adevărat complex sportiv:

FOTO facebook.com

Anunțul a fost făcut chiar de Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook (facebook.com ), potrivit căruia lucrările au fost deja demarate, subliniind, de asemenea, că sportul va fi tot timpul o prioritate pentru acesta.

În acest context, edilul Sectorului 4,  Daniel Băluță, a scris pe Facebook următoarele:

”Ştim cât de necesar este un astfel de complex sportiv, mai ales că, la ora actuală, Bucureştiul este singura capitală europeană care nu are pationar competiţional. Iubitorii sporturilor pe gheaţă trebuie să parcurgă zeci, ori sute de kilometri pentru a-şi satisface pasiunea, mulţi dintre copii alegând să se antreneze, astăzi, cu rolele prin parcuri”.

FOTO facebook.com

Sectorul 4 vine în sprijinul iubitorilor sportivilor pe gheață și a celor care fac performanță

“ În curând, comunitatea noastră, a Sectorului 4, va acoperi această lipsă și va veni în sprijinul acestora, dar și a sportivilor de performanță din cadrul Federației Române de Hochei pe Gheață”.

„Sportul va fi tot timpul o prioritate pentru mine”

Referitor la amplasamentul complexului sportiv în derulare, dar și a dotărilor, Daniel Băluța a precizat următoarele: „Pe terenul unei baze care a aparţinut Totul Verde. SA, am început lucrările la fundaţia noii construcţii. Patinoarul va dispune de tribune, vestiare, cabinete medicale, spaţii administrative, locuri de parcare şi spaţii de relaxare amenajate, în aşa fel încât părinţii care îşi înscriu copiii la activităţi sportive să îi poată urmări la antrenamente. Aici, se vor putea organiza şi diferite spectacole pe gheaţă, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari”.

FOTO facebook.com

„Vă asigur că sportul în Sectorul 4 va fi tot timpul o prioritate pentru mine!”, a declarat primarul Daniel Băluţă pe pagina sa de facebook.