Actual Diverse

Crimă sau sinucidere? Omagiile curg în online după moartea stranie a actorului Ștefan Bouroșu. Ce spun poliția și prietenii

Crimă sau sinucidere? Omagiile curg în online după moartea stranie a actorului Ștefan Bouroșu. Ce spun poliția și prietenii
Facebook

De dimineață curg neîntrerupt omagii și opinii diferite în mediul online, după anunțul morții tânărului și cunoscutului actor Ștefan Bouroșu de la Chișinău. Ștefan Bouroșu a fost actor la Teatrul Național Eugene Ionesco, până în anul 2017. Actorul a jucat în cunoscutele piese de teatru „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. Rolurile de pe scenă au fost jucate impecabil.

Omagiile curg în online după moartea stranie a cunoscutului actor Ștefan Bouroșu. Ce spune poliția și părerea prietenilor

S-a lăsat cortina și în viață, după ce a fost găsit de tatăl lui, mort, în aparatamentul închiriat din Chișinău. Primele informații au fost că un tânăr de 32 de ani, a cărui nume nu se cunoștea inițial, a fost găsit mort în apartament din strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău, cu mâinile legate la spate. Ulterior s-a aflat că era vorba despre cunoscutul și îndrăgitul actor Ștefan Bouroșu.

Important. Moartea actorului în vârstă de 32 de ani este învăluită în mister pentru că acesta a fost descoperit fără suflare într-o poziție nefirească, cu mâinile legate la spate.

Tatăl lui a chemat salvatorii pentru a debloca ușa apartamentului. Poliția precizează faptul că în prezent este examinată versiunea de suicid.

„În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în ială, geamurile la fel fiind închise, colegii de la IGSU deblocând ușile în prezența tatălui victimei. Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală.

Experții din cadrul CTCEJ au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine.

Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia”, se arată în comunicatul poliției.

Cu toate acestea, moartea este stranie și multe întrebări au rămas fără răspuns, cel puțin, deocamdată.

Omagiile curg pe internet

Actorul Ștefan Bouroșu a murit. Vestea tristă a fost anunțată în mediul online de către actrița Olesea Svecla, pe pagina sa de Facebook. „M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu”, a scris aceasta.

Prietenii nu cred versiunea siuciderii. Sunt absolut șocați.

De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte.. ) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit.. Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebăm noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul … Probabil ca nu.

Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris și jurnalista Irina Staver.

La ora închiderii ediției, omagiile curg, mai departe, în mediul online.